Ford Kuga 1.5 Diesel ST-Line με 1,00% επιτόκιο

Το Ford Kuga 1.5 λτ. TDCi ST-Line, αποτελεί ένα υπερπλήρες σε κάθε επίπεδο SUV μοντέλο, το οποίο συνδυάζει σπορτίφ χαρακτηριστικά με αυξημένες ανέσεις και σβέλτες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Παράλληλα, προσφέρεται με άκρως συμφέροντα προγράμματα, κάνοντας την απόκτησή του ακόμα πιο ελκυστική.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ford Kuga

Το Kuga ST-Line διακρίνεται εξωτερικά από τη μαύρη νίκελ μάσκα, τον αεραγωγό χαμηλά στον προφυλακτήρα, τα πλαίσια στα φώτα ομίχλης με σχέδιο κυψελών, το εμπρός σπόιλερ, τις ποδιές στα μασπιέ, τις μαύρες ράγες οροφής και τα πίσω φιμέ φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, όλα τα διακοσμητικά και οι αεροτομές είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι διαμέτρου 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το Kuga ST-Line εφοδιάζεται με σπορ καθίσματα με μερική επένδυση δέρματος και ραφές αντίθετου χρώματος στον επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι, μαύρη οροφή, πεντάλ με φινίρισμα αλουμινίου και διακοσμητικό μεταλλικού χρώματος στην κονσόλα.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει τα πάντα: 7 αερόσακους, σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, αισθητήρες στάθμευσης, προσαρμοζόμενο cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προβολείς Bi-Xenon όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, 2ζωνικό κλιματισμό, κ.α.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ford Kuga

Ο 1.500άρης κινητήρας πετρελαίου αποδίδει 120 ίππους και 270 Nm ροπής, προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 12,7 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 173 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 4,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 115 γρ./χλμ.

Το Ford Kuga 1.5 Diesel ST-Line πωλείται στην τιμή των 27.752 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης από 1,00%, ελάχιστη προκαταβολή 0% και έως 84 μηνιαίες δόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store