Νέο αυτοκίνητο με όλα μέσα και μόνο 139€/μήνα!

Με πολύ λίγα λεφτά το μήνα μπορεί να αποκτηθεί ένα καινούργιο και πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο, με μόνο επιπλέον έξοδο τη βενζίνη! Με το ποσό των μόλις 139 ευρώ* μηνιαίως, προσφέρεται τώρα η ολοκαίνουργια Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS Ambition, συνοδευόμενη με πληθώρα παροχών.

Καταρχήν, ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και διαθέτει τα εξής: 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 6,5 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, φώτα LED, αισθητήρες φωτός, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, πολυλειτουργικό τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Η προσφορά της Skoda περιλαμβάνει (στο ποσό των 139€/μήνα) τα παρακάτω:

  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ. με ελαστικά πρώτης κατηγορίας
  • Πλήρη συντήρηση και επισκευή αποκλειστικά σε επίσημους επισκευαστές Skoda σε όλη την Ελλάδα
  • Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη Allianz
  • Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
  • Οδική βοήθεια

Το μηνιαίο μίσθωμα αφορά μίσθωση 36 μηνών και καλύπτει 20.000 χλμ. το χρόνο, με προκαταβολή 4.150 ευρώ* και αξία αυτοκινήτου 17.500 ευρώ.

Το νέο και πιο ελκυστικό από ποτέ Fabia μεγάλωσε αισθητά και με μήκος 4.108 χλστ. τοποθετείται στο άνω άκρο του B-Segment. Γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο και στους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές. Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν χωρίς παραχωρήσεις τέσσερα άτομα και το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 380 λίτρων. Από πλευράς κατασκευής, τα υλικά στο ταμπλό και σε επιμέρους επιφάνειες είναι σκληρά, αλλά συναρμολογημένα στην εντέλεια.

Ο 3κύλινδρος turbo 1.0 TSI με τους 110 ίππους και τα 200 Nm ροπής συνδυάζεται με ένα πολύ καλής κλιμάκωσης και αίσθησης 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,0 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και η ελαστικότητα από χαμηλά, η ραφιναρισμένη λειτουργία και η ευκολία να ανεβάζει στροφές. Από πλευράς κατανάλωσης, η πραγματική μέση βρίσκεται στα 7,1 λτ./100 χλμ., ενώ με εκπομπές CO2 στα 116 γρ./χλμ. κυκλοφορεί ελεύθερα στο δακτύλιο της Αθήνας.

Χάρη και στο επιτυχημένο ταίριασμα της πλατφόρμας MQB-A0 με το σωστό σετάρισμα των αναρτήσεων, το νέο Fabia ισορροπεί την άνεση με τις κλίσεις στις στροφές. Η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική και οι περισσότερες ανωμαλίες φιλτράρονται αποτελεσματικά, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες.

* Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Get it on Google Play Download on the App Store