Σένιο SUV με 199€ το μήνα και πολλές παροχές

Τα SUV αρέσουν στους περισσότερους και όσοι αναζητούν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο ψάχνουν το ιδανικότερο στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κατάλληλη λύση είναι η απόκτησή του μέσω χρηματοδότησης ή με leasing, προκειμένου να μην εκταμιευτεί μεγάλο κεφάλαιο και η αποπληρωμή ή το μίσθωμα να γίνεται μέσω ενός χαμηλού ποσού.

Μια τέτοια περίπτωση που προσφέρεται με τα ίδια χρήματα και στις δύο περιπτώσεις, είναι το νέο VW T-Roc. Ενδεικτικά, το 1.0 TSI 110 PS Life στην τιμή των 24.300 ευρώ διατίθεται με 199 ευρώ το μήνα. Ας δούμε παρακάτω τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Με τη χρηματοδότηση το ποσό των 199 ευρώ αφορά προκαταβολή 28,97%, επιτόκιο 5,9% και δόσεις για 36 μήνες. Η τελευταία και μεγάλη δόση είναι 14.946 ευρώ. Επίσης, συνοδεύεται με 3 χρόνια εγγύηση, service και 6 μήνες ασφάλιση. Να σημειωθεί ότι η προκαταβολή και η δόση δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Με την απόκτηση του T-Roc 1.0 TSI 110 PS Life με leasing (199 ευρώ το μήνα) μέσω της Volkswagen Financial Services, η προκαταβολή είναι 5.950 ευρώ, το μίσθωμα αφορά 36 μήνες και καλύπτει 20.000 χλμ. το χρόνο (τα ποσά είναι χωρίς Φ.Π.Α.). Περιλαμβάνει τα τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ., πλήρη συντήρηση και ασφαλιστική κάλυψη, αυτοκίνητο αντικατάστασης και οδική βοήθεια. Στο τέλος του προγράμματος δίνονται οι επιλογές επιστροφής του αυτοκινήτου χωρίς καμία δέσμευση, νέας μίσθωσης με αλλαγή αυτοκινήτου, η εξαγοράς του.

Στο βασικό εξοπλισμό του T-Roc 1.0 TSI 110 PS Life ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, σύστημα διατήρησης λωρίδας, ψηφιακός πίνακας οργάνων 8 ιντσών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, διζωνικός κλιματισμός, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ζάντες αλουμινίου, όλες οι ηλεκτρικές ανέσεις και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης.

Get it on Google Play Download on the App Store