VW Polo με μόνο 3 ευρώ τη μέρα!

Η VW δημιούργησε ένα πολύ ευνοϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να αποκτήσουν το μικρό μοντέλο της μάρκας, το δημοφιλές VW Polo. Το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you όπως είναι η πλήρης ονομασία του προγράμματος, προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται ο υποψήφιος αγοραστής ενός VW.

Το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει δυο επιλογές: το Volkswagen MORE for you Classic Credit και το πλέον ευέλικτο Volkswagen MORE for you Auto Credit, στο οποίο θα αναφερθούμε. Μέσω του Volkswagen MORE for you Auto Credit έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια, ακολουθώντας τις ανάγκες σας, με μικρές δόσεις και πολλές επιλογές. Η ευελιξία και ελευθερία που πάντα θέλατε από ένα χρηματοδοτικό αγοράς αυτοκινήτου.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξαιρετικά συμφέρουσα αγορά, είναι αυτή του VW Polo 1.0 MPI EVO με τους 80 ίππους, στην εξοπλιστική έκδοση Trendline. Το Volkswagen MORE for you Auto Credit συνδυάζει πολύ χαμηλό επιτόκιο 3,5%, για την αγορά του Polo, με ελάχιστη προκαταβολή 38,5% και με μηνιαίες δόσεις μόλις 99 ευρώ ή αν προτιμάτε κάτι παραπάνω από 3 ευρώ τη μέρα! Η διάρκεια αποπληρωμής είναι 48 μήνες, με την τελευταία δόση τύπου Balloon να ανέρχεται στα 6.987 ευρώ.

Με την επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος, ο περιλαμβάνεται ακόμα προστασία απώλειας δανείου, 6μήνη ασφάλιση επιπέδου Gold, επέκταση εγγύησης, καθώς κι όλα τα ServiceTo VW Polo με τον 1.000άρι EVO κινητήρα των 80 ίππων προσφέρεται από 15.850 ευρώ, με πλήρη εξοπλισμό, που περιλαμβάνει:

  • 6 αερόσακους
  • Κλιματισμός Climatic
  • Fatigue Detection
  • Front Assist με σύστημα επιτήρησης πεζών
  • Hill Assist
  • Speedlimiter
  • Σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών
  • Εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων
  • Ηλεκτρικά παράθυρα
  • Ηλεκτρικούς καθρέπτες

Ψυχωμένος ο 1.000άρης

Η καρδιά του VW Polo της συγκεκριμένης έκδοσης είναι ο 3κύλινδρος κινητήρας των 999 κ.εκ., ισχύος 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. και 95 Nm ροπής στις 3.750 σ.α.λ. Το ατμοσφαιρικό μηχανικό αυτό σύνολο εμφανίζεται ελαστικό από το χαμηλό φάσμα στροφών. Έτσι βοηθά τον οδηγό ειδικά στο αστικό περιβάλλον, να μην ανεβοκατεβάζει συνέχεια σχέσεις στο πολύ καλό 5τάχυτο κιβώτιο. Αυτό έχει και σωστή κλιμάκωση, διατηρώντας τον κινητήρα εντός ωφέλιμου φάσματος και επιτρέποντάς του να διατηρεί την ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα κατά το ταξίδι, δίχως να λειτουργεί σε υψηλές στροφές και να μεταφέρει θόρυβο στην καμπίνα. Με κανονικούς ρυθμούς οδήγησης, μια μέση τιμή στα 6,9 λτ./100 χλμ. είναι απολύτως εφικτή. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 15,4 δλ., με την τελική να σταματάει στα 171 χλμ./ώρα.

Ζωηρό και άνετο

Το Polo κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη του οδηγού στο δρόμο, χάρη στην στιβαρότητα του πλαισίου, την άνεση από την ανάρτηση και την υψηλή ποιότητα κύλισης. Στις αστικές μετακινήσεις είναι ξεκούραστο, όπως και σε ανοιχτούς δρόμους, όπου το αμάξωμά του εμφανίζει πολύ καλή σταθερότητα ανεξαρτήτως ταχύτητας. Παρά τα 80 άλογα, το 1.000άρι MPI δεν αρνείται το ενθουσιώδες στυλ οδήγησης. Ο ημιάκαμπτος άξονας δίνει πνοή στο πίσω μέρος, το οποίο μετατοπίζεται κατ’ εντολή του οδηγού (βλέπε τιμονιά/τσίμπημα φρένου) – μέχρι σημείου εμπλοκής του ESP. Το τιμόνι είναι όσο βαρύ πρέπει και μεταφέρει επαρκή ποσότητα πληροφοριών, ενώ η αίσθηση -όπως και η απόδοση των φρένων- είναι εξαιρετική.

Get it on Google Play Download on the App Store