VW T-Cross με 189 ευρώ το μήνα χωρίς άλλα έξοδα

Τι καλύτερο από το να δίνεις λίγα χρήματα κάθε μήνα για ένα καινούργιο αυτοκίνητο, στα οποία να περιλαμβάνονται και όλα τα υπόλοιπα πάγια έξοδά του (πλην του καυσίμου). Συν του ότι έχεις το κεφάλι του ήσυχο από πολλές πλευρές, για οτιδήποτε και να συμβεί (ατύχημα, κλοπή, βλάβη κ.λπ.).

Μια τέτοια κατάλληλη περίπτωση, είναι το VW T-Cross 1.0 TSI 95 PS Life, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας με μόνο 189 ευρώ* το μήνα και όλα πληρωμένα, εκτός βέβαια από τη βενζίνη. Στο μηνιαίο αυτό μίσθωμα περιλαμβάνονται πλήρης συντήρηση και επισκευή, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., αυτοκίνητο αντικατάστασης και οδική βοήθεια. Η προσφορά αυτή αφορά μίσθωση 36 μηνών και καλύπτει 20.000 χλμ. το χρόνο, με προκαταβολή 4.650 ευρώ (αξία αυτοκινήτου 21.050 ευρώ).

Στον εξοπλισμό του μικρού SUV της VW ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμός, αυτόματη λειτουργία φώτων, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου.

Την κίνηση του μοντέρνου σχεδιαστικά και κόμπακτ αμαξώματος των 4.108 χλστ. μήκους αναλαμβάνει το γνωστό 3κύλινδρο turbo μοτέρ 1.0 TSI. Με την ισχύ των 95 ίππων και τα 175 Nm ροπής, ο ελαστικός κινητήρας προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ., μέγιστη ταχύτητα 180 χλμ./ώρα, μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 131 γρ./χλμ.

Μεταξύ των σημείων αναφοράς του T-Cross είναι η ευελιξία στο δρόμο και η ασφαλής οδική του συμπεριφορά. Επίσης, το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο και πρακτικό, με άνετους χώρους για τέσσερις επιβάτες και ικανοποιητικό πορτ μπαγκάζ 347 λίτρων.

*Τιμές χωρίς ΦΠΑ

Get it on Google Play Download on the App Store