VW T-Roc με 219 ευρώ το μήνα δίχως άλλες δαπάνες

Για την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τρεις τρόπους: Την εξόφληση, τις δόσεις μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος ή τη μίσθωση.

Στην περίπτωση της εξόφλησης ξενοιάζει από την πλευρά ότι δεν πληρώνει το αυτοκίνητο, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει καταβάλλει ένα σημαντικό κεφάλαιο. Βέβαια τα όποια άλλα έξοδα τρέχουν. Στην επιλογή της χρηματοδότησης δεν γίνεται μεγάλη δαπάνη κεφαλαίου, αλλά κάθε μήνα καταβάλλεται η δόση και τρέχουν διάφορα ακόμα έξοδα του αυτοκινήτου (service, ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας κ.λπ.). Με το leasing πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα, ο οδηγός το μόνο επιπλέον έξοδο που πληρώνει είναι το καύσιμο. Θα πείτε όμως, ότι στο τέλος δεν του μένει το αυτοκίνητο. Αυτό εξαρτάται από τη συμφωνία που έχει γίνει, αφού όταν λήξει το συμβόλαιο μπορεί να το αγοράσει ή να κάνει εκ νέου μίσθωση.

Με 219 ευρώ το μήνα δόση ή μίσθωμα

Η Volkswagen προσφέρει το T-Roc 1.0 TSI 110 PS Life με 219 ευρώ το μήνα, είτε πρόκειται μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος, είτε με leasing. Βέβαια υπάρχουν διαφορές τις οποίες αναλύουμε παρακάτω.

Με την επιλογή του leasing, η προκαταβολή είναι 6.620 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α) και το μηνιαίο μίσθωμα βγαίνει 219 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), για 36 μήνες και με 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου (εκτός από τη βενζίνη), όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χιλιόμετρα, πλήρης επισκευή και συντήρηση, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, οδική βοήθεια και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος απόκτησης του T-Roc, ο οποίος προσφέρεται σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει τη χρηματοδότηση Auto Credit, η μηνιαία δόση είναι και πάλι 219 ευρώ, για 36 μήνες και με 20.000 χιλιόμετρα το έτος. Η προκαταβολή είναι 6.490 ευρώ και η ελάχιστη εγγυημένη αξία επαναγοράς είναι στις 15.746 ευρώ. Επιπλέον περιλαμβάνονται 3 χρόνια service, επέκταση εγγύησης, 12μηνη ασφάλιση, προστασία δανείου και ονομαστικό επιτόκιο 3,9%. Στη λήξη του προγράμματος μπορεί να γίνει επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης, ανταλλαγή με ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ή πλήρης εξόφληση.

Πληρότητα από τη βάση

Αναφορικά με το T‑Roc 1.0 TSI, από την αρχική έκδοση Life διαθέτει τα εξής: 6 αερόσακους Αυτόματο φρενάρισμα Σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας  Ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών  Οθόνη αφής 8 ιντσών  διζωνικό κλιματισμό  Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων  Ζάντες αλουμινίου  Υποβοήθηση στάθμευσης. Ο 1.0 TSI κινητήρας των 110 ίππων και 200 Nm ροπής είναι επαρκέστατος και προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δλ., τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα, μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 136 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store