Καινούργιο Ford Puma με €239 και όλα πληρωμένα!

Τι πιο ωραίο από το να έχεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο και να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή, χωρίς τα άγχη των διάφορων επιπλέον εξόδων που το συνοδεύουν μετά την αγορά ή και άτυχων καταστάσεων (π.χ. τρακάρισμα, βλάβη, κλοπή). Και όλα αυτά με ένα βατό μηνιαίο μίσθωμα και λίγα λεφτά για προκαταβολή, όπως ισχύει στην περίπτωση του Ford Puma, μέσω του προγράμματος Ford Lease.

Ενδεικτικά, για το νέο Puma ST-Line 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται στο ποσό των 239 ευρώ*, με προκαταβολή 4.500 ευρώ* και διάρκεια 48 μήνες/20.000 χλμ. ανά έτος. Να σημειωθεί ότι το μίσθωμα είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και περιλαμβάνει όλη τη συντήρηση, την ασφάλεια και οδική βοήθεια. Με λίγα λόγια το μόνο επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τον χρήση του Puma, είναι το καύσιμο και τίποτε άλλο. Όταν παράλληλα τελειώσει η μίσθωση, τότε ο πελάτης απλά επιστρέφει το αυτοκίνητο χωρίς να έχει την ευθύνη και του ρίσκου της μεταπώλησης, ενώ μπορεί να επιλέξει ένα καινούργιο Ford.

Η προαναφερθείσα έκδοση του Puma είναι και πλήρως εξοπλισμένη, περιλαμβάνοντας τα εξής: 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματα φώτα, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Ford F-150 Lightning με ασύλληπτη ισχύ

Ο γνωστός και πολυβραβευμένος 3κύλινδρος turbo κινητήρας 1.0 EcoBoost των 125 ίππων και με τη ροπή των 170 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. (200 Nm με overboost), συνδυάζει σβέλτες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Με τη συνδρομή του 6τάχυτου κιβωτίου και του mild hybrid 48V, το μικρό SUV της Ford επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ. και φτάνει τα 191 χλμ./ώρα τελικής. Η πραγματική μεικτή κατανάλωση είναι στα 6,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 121 γρ./χλμ.

*Τιμές πλέον ΦΠΑ

Get it on Google Play Download on the App Store