Kia με δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου!

Η Kia Ελλάς λαμβάνοντας υπόψη της τις εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται στη μετά covid-19 εποχή και θέλοντας να εξασφαλίσει άνεση και ηρεμία στον υποψήφιο αγοραστή, προχωρά στη δημιουργία  του νέου πρωτοποριακού προγράμματος «KiaMovingWithYou».

Δείτε ακόμα: Ανανεωμένο Kia Rio και με νέους κινητήρες

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, την 7ετή  – μοναδική στο χώρο της αυτοκίνησης – εργοστασιακή εγγύηση Kia καθώς και 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

Δείτε ακόμα: Θα αγοράζατε το σημερινό Kia Cerato;

Το πρόγραμμα αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Kia και καλύπτει για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο) τα τακτικά και προγραμματισμένα service των μοντέλων Kia, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση- το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων Kia.

Δείτε ακόμα: Kia XCeed 1.4 T-GDi ή Sportage 1.6 CRDi Hybrid;

Παράλληλα, η Kia προσφέρει δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα στους πελάτες της, προσφέροντας τη δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής, συγκεκριμένης χαμηλής ευέλικτης δόσης, μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου και δυνατότητα αποπληρωμής ανά πάσα στιγμή.

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με την Eurobank και αποτελούνται από 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες με 7,5% επιτόκιο, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Για παράδειγμα η μηνιαία δόση ξεκινά από 100 ευρώ για το Picanto ή 223 ευρώ για το Sportage.

Δείτε ακόμα: Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG VS Kia Picanto 1.2 MPI

To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Kia.

Get it on Google Play Download on the App Store