Νέο SUV με 169 ευρώ το μήνα και όλα πληρωμένα

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου συνοδεύεται με αρκετά πάγια έξοδα, τα οποία επιβαρύνουν τον συνολικό προϋπολογισμό άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Τα ασφάλιστρα, τα τέλη κυκλοφορίας, τα service, η αλλαγή των ελαστικών και πολλά ακόμα στοιχίζουν αρκετά χρήματα. Κατάλληλη λύση για όσους αναζητούν ένα καινούργιο μοντέλο και θέλουν με το ποσό του μισθώματος δόσης που θα πληρώνουν κάθε μήνα να περιλαμβάνει και όλα τα έξοδα, είναι η μακροχρόνια μίσθωση, ή αλλιώς το leasing.

Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά, αφού δεν αποταμιεύεται μεγάλο κεφάλαιο που απαιτείται για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ενώ το μόνο επιπλέον έξοδο για τον χρήστη του αυτοκινήτου είναι το καύσιμο. Για το leasing υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι αφορά μόνο εταιρικά αυτοκίνητα. Η μακροχρόνια μίσθωση απευθύνεται σε ιδιώτες (μισθωτούς, φυσικά πρόσωπα, συνταξιούχους), ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς), σε ατομικές επιχειρήσεις αλλά και σε εταιρείες κάθε μορφής (ΑΕ, ΕΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ.).

Μια συμφέρουσα προσφορά που τρέχει τώρα για leasing καινούργιου SUV μέσω της Volkswagen Financial Services, είναι το Skoda Kamiq Ambition 1.0 TSI 110 PS Advance. Μπορεί να γίνει τώρα δικό σας με 169 ευρώ το μήνα*, συνοδευόμενο με τις παρακάτω παροχές:

  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Αλλαγή Ελαστικών ανά 40.000 χλμ. με ελαστικά πρώτης κατηγορίας
  • Πλήρη συντήρηση και επισκευή αποκλειστικά σε επίσημους επισκευαστές Volkswagen σε όλη την Ελλάδα
  • Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη Allianz
  • Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
  • Οδική βοήθεια

Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 4.880 ευρώ* και η αξία του είναι στις 20.200 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, σύστημα διατήρησης της λωρίδας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, cruise control, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, Drive Mode Select με επιλογή προφίλ οδήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το γνωστό και αποδοτικό μοτέρ 1.0 TSI των 110 ίππων και 200 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ. Με το μηχανικό κιβώτιο των 6 ταχυτήτων, το Kamiq επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ., η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 199 χλμ./ώρα, η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 124 γρ./χλμ.

Το Skoda Kamiq διακρίνεται ακόμα για το ευρύχωρο για επιβάτες και αποσκευές (400 λτ.) εσωτερικό με την προσεγμένη ποιότητα, καθώς και για την ισορροπημένη οδική του συμπεριφορά. Συνολικά πρόκειται για ένα αξιόλογο SUV, το οποίο συμφέρει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μηνιαίου μισθώματος, καθώς ο οδηγός «ξενοιάζει» για τρία χρόνια.

*Σημειώσεις: Το μηνιαίο μίσθωμα αφορά μίσθωση 36 μηνών και καλύπτει 15.000 χλμ. το χρόνο. Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., ενώ η προσφορά αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store