Online ετοιμοπαράδοτα Skoda με προνόμια αγοράς

Η Skoda πρωτοπορεί και κάνει πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ την απόκτηση ενός μοντέλου της, μέσω της νέας υπηρεσίας οnline παραγγελίας αυτοκινήτου Skoda One Click. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε απλά και γρήγορα, από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σας.

Παράλληλα, μέσω της  οnline παραγγελίας Skoda One Click, ο αγοραστής επωφελείται από τα προνόμια που ισχύουν για τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας Skoda με:

  • Σημαντικό όφελος τιμής
  • Άτοκη χρηματοδότηση Skoda One
  • 1η δόση σε 6 μήνες

Η διαδικασία της Online παραγγελίας Skoda One Click είναι πάρα πολύ απλή και γίνεται ως εξής:

1. Πατήστε το κουμπί «Online παραγγελία»

2. Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε, ανάμεσα στα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που θα βρείτε, βλέποντας ταυτόχρονα πληροφορίες όπως βασικός και έξτρα εξοπλισμός, χρώμα, καύσιμο, τελική τιμή κ.λπ.

3. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία, τον τρόπο πληρωμής (μετρητοίς ή χρηματοδότηση), καθώς και τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Skoda από τον οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο και πατήστε «Αποστολή».

4. Συγχαρητήρια! Κλείσατε το νέο σας αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου Skoda που έχετε επιλέξει, θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα ετοιμοπαράδοτα Skoda

Get it on Google Play Download on the App Store