Περισσότερο Corsa, Δώρο!

Το δημοφιλές Opel Corsa, γίνεται τώρα ακόμα πιο συμφέρον και δελεαστικό ως αγορά, μέσω του νέου προγράμματος !more OPEL. Αποκτήστε τώρα το best seller μοντέλο της γερμανικής εταιρείας με επιπλέον εξοπλισμόχωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Το νέο Corsa προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 14.400 ευρώ, συνοδευόμενο με μια πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης, diesel, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικό, το Corsa-e.

Περισσότερο Corsa, Δώρο! Απολαύστε ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με τα Δωρεάν πακέτα !more Opel. Ζητήστε προσφορά.

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις του Opel Corsa είναι οι Corsa, Edition, Elegance και GS-Line. Όλες ενσωματώνουν το Safety Pack με αισθητήρα αποφυγής σύγκρουσης & περιορισμού ζημιών για χαμηλές ταχύτητες, σύστημα ανίχνευσης πεζών, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αισθητήρα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ειδοποίηση κόπωσης οδηγού.

Στη βάση της γκάμας βρίσκεται η έκδοση Corsa. Επιπλέον του Safety Pack που αναφέρουμε παραπάνω, ενσωματώνει 6 αερόσακους, infotainment με οθόνη 5 ιντσών, air condition, αυτόματα φώτα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, cruise control, speed limiter και hill assist.

Η αμέσως επόμενη έκδοση είναι η Edition, με επιπλέον εξοπλισμό infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών και ζάντες αλουμινίου. Αν επιλέξετε αυτή την έκδοση, τότε χωρίς καμία επιβάρυνση αποκτάτε μέσω του προωθητικού προγράμματος !more ΟPEL το Premium Pack I με τα εξής: Σπορ επίπεδο δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, μεσαία κονσόλα με υποβραχιόνιο και το Parking Pack με πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας με γωνία θέασης 180 μοιρών.

Περισσότερο Corsa, Δώρο! Απολαύστε ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με τα Δωρεάν πακέτα !more Opel. Ζητήστε προσφορά.

Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα, υπάρχει η έκδοση Elegance με την ταπετσαρία βινίλιο – ύφασμα, το σύστημα infotainment Mirrorlink με οθόνης αφής 7 ιντσών με 6 ηχεία, τα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω και την οθόνη 7 ιντσών του πίνακα οργάνων. Επιπλέον διαθέτει αυτόματους υαλοκαθαριστήρες κι αυτόματο έλεγχο προβολέων. Σε αυτή την έκδοση το πρόγραμμα !more OPEL προσφέρει δωρεάν το πακέτο Parking Pack, με τα εξής: αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, ηλεκτρονικό κλιματισμό, LED προβολείς ομίχλης και ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Η πιο σπορ έκδοση με την ονομασία GS-Line εξοπλίζεται ακόμα με μαύρη οροφή στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου, LED προβολείς ομίχλης και το πρόγραμμα Sport που ενισχύει την σπορτίφ αίσθηση του τιμονιού, επεμβαίνει στην απόκριση του πεντάλ γκαζιού κι ενισχύει τον ήχο του κινητήρα. Στην εν λόγω έκδοση το πρόγραμμα !more OPEL δίνει επιπλέον και χωρίς κόστος, το πακέτο Park & Go Pack, το οποίο περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρονικό κλιματισμό, φιμέ τζάμια πίσω και ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Περισσότερο Corsa, Δώρο! Απολαύστε ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με τα Δωρεάν πακέτα !more Opel. Ζητήστε προσφορά.

Η Opel υπηρετεί πιστά τις αξίες και την κληρονομιά του ονόματός της και παραμένει Γερμανική – Προσιτή – Συναρπαστική. Αρπάξτε την ευκαιρία και αποκτήσετε την έκδοση Opel Corsa της επιλογής σας με πλούσιο επιπλέον εξοπλισμό !more OPEL ΔΩΡΕΑΝ!

Get it on Google Play Download on the App Store