Peugeot 208 σε τιμή έκπληξη για δύο μέρες!

Το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Peugeot, το 208 προσφέρεται τώρα και για δύο ακόμα μέρες (έως τις 12 Μαρτίου) σε χαμηλότερες τιμές, μέσω της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας. Ειδικά η αρχική έκδοση πωλείται στην άκρως δελεαστική τιμή των 13.000 ευρώ (έναντι 14.200 ευρώ αρχικής) και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Συγκεκριμένα στις 13.000 ευρώ διατίθεται το 208 1.2 PureTech 75 S&S Like, το οποίο αποτελεί μια κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να κινούνται με άνεση και στιλ, εντός και εκτός πόλης. Άλλωστε ένα από τα πιο θελκτικά γνωρίσματα του νέου 208 είναι ο έντονα δυναμικός και νεανικός σχεδιασμός του αμαξώματός του, με τις ανάγλυφες επιφάνειες και τα αιχμηρά σχήματα.

Από τον εξοπλισμό της πρώτης έκδοσης δεν λείπει τίποτα το ουσιαστικό και διαθέτει τα εξής: 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5 ιντσών.

Καρδιά του μικρού «λέοντα» είναι το 1.2 λτ. PureTech μηχανικό σύνολο, ισχύος 75 ίππων στις 5.750 σ.α.λ. και με ροπή 118 Nm στις 2.750 σ.α.λ. Η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 13,2 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 174 χλμ./ώρα. Επίσης, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,3 λτ./100 χλμ., ενώ με εκπομπές CO2 119 γρ./χλμ. δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Μεταξύ των σημείων αναφοράς του Peugeot 208 είναι το πολύ καλής ποιότητας εσωτερικό με τον σπορτίφ σχεδιασμό και η ιδιαίτερα ισορροπημένη οδική του συμπεριφορά. Οι σωστά ρυθμισμένες αναρτήσεις σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο εξασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις και ευχάριστη αίσθηση στην οδήγηση.

Εκτός από την συγκεκριμένο μοντέλο, με έκπτωση προσφέρονται και άλλες εκδόσεις του 208. Επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο της Peugeot, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Get it on Google Play Download on the App Store