Προλάβετε το Opel Black Friday για μία ακόμα μέρα!

Η Opel ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό του Black Friday στις 16 Νοεμβρίου, προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, με εγγύηση τελικής τιμής. Η τελική ημερομηνία ήταν η Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Εξαιρετική είναι μέχρι τώρα η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στην καμπάνια Opel Black Friday, αφού οι υποψήφιοι πελάτες αξιοποίησαν τα πολλαπλά οφέλη που τους προσφέρει η Γερμανική εταιρία για να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους. Αρχικά, όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας υποστηρίζονται από πολύ σημαντικές προσφορές σε επίπεδο τιμών. Επιπλέον, η Opel είναι σε θέση να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής σε όλα τα μοντέλα της, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον.

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας η Γερμανική μάρκα να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel συνεχίζει την καμπάνια του Black Friday. Έτσι, έως και το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν ένα νέο Opel με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Get it on Google Play Download on the App Store