Προσφορά Audi A3 με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα

Η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει με τρεις βασικούς τρόπους: Εξόφληση τοις μετρητοίς, με δάνειο μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος, ή με leasing. Η τρίτη περίπτωση συνεχώς προτιμάται από όλο και περισσότερους οδηγούς, γιατί στη μηνιαία δόση περιλαμβάνονται μίσθωση, ασφάλιση, service, τέλη κυκλοφορίας, αντικατάσταση ελαστικών και το service. Κοινώς, το μόνο επιπλέον έξοδο είναι το καύσιμο.

Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου για επιχειρήσεις, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Ο πελάτης επιλέγει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, αυτό μισθώνεται σε μία προσυμφωνημένη τιμή και ύστερα επιστρέφεται μετά τη λήξη της μίσθωσης, όποτε και μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα καινούργιο. Ανάλογα την εταιρεία και τη συμφωνία, μπορεί να γίνει και εξαγορά του μοντέλου.

Στην περίπτωση του Audi A3 Sportback, προσφέρεται τώρα από την Volkswagen Financial Services με 230 ευρώ* το μήνα, στην έκδοση 30 TFSI. H προσφορά περιλαμβάνει τα εξής:

  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ.
  • Πλήρη συντήρηση και επισκευή αποκλειστικά σε επίσημους επισκευαστές Audi σε όλη την Ελλάδα
  • Πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη Allianz
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης
  • Οδική βοήθεια
  • Audi Smartphone interface, πακέτο comfort

Το μηνιαίο μίσθωμα αφορά μίσθωση 36 μηνών και καλύπτει 20.000 χλμ. τον χρόνο, ενώ η προκαταβολή είναι 5.200 ευρώ* και η αξία του αυτοκινήτου είναι 25.041 ευρώ. Στον εξοπλισμό του ανήκουν τα πάντα, όπως είναι 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη αφής 10,25 ιντσών, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, κλιματισμός, αισθητήρας φώτων – βροχής και ζάντες αλουμινίου.

Την κίνηση του A3 Sportback 30 TFSI αναλαμβάνει ο 3κύλινδρος turbo 1.0 TFSI, ισχύος 110 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και με 200 Nm ροπής στις 2.000-3.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και επιτυγχάνει 0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 δλ. και τελική ταχύτητα 204 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Audi, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 125 γρ./χλμ.

*Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου είναι ενδεικτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store