Προσφορά Ford Puma 1.5 diesel με leasing

Η Ford εκτός από τις προσφορές που κάνει σε χρηματοδοτήσεις και αυτοκίνητα που προορίζονται για αγορά λιανικής, διαθέτει ευκαιρίες και σε εταιρικές πωλήσεις μέσω του Ford Lease. Αυτό το χρονικό διάστημα τρέχει μια πολύ καλή προσφορά για το νέο Ford Puma και συγκεκριμένα για την έκδοση Titanium 1.5 λτ. Diesel.

Πιο αναλυτικά το συγκριμένο σπορτίφ κόμπακτ SUV είναι διαθέσιμο με προκαταβολή 4.500 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 205 ευρώ (τιμές χωρίς ΦΠΑ), για διάρκεια 48 μήνες και με 20.000 χλμ. ανά έτος. Τα οφέλη για τον πελάτη είναι πολλά, αφού ενισχύεται η ρευστότητα της επιχείρησής του, γίνεται ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, το κόστος διαχείρισης είναι μειωμένο, δεν υπάρχει η ευθύνη και το ρίσκο της μεταπώλησης, ενώ στη δόση περιλαμβάνονται η συντήρηση, ασφάλεια, χρηματοδότηση και οδική βοήθεια. Στο τέλος της μίσθωσης ο πελάτης επιστρέφει το αυτοκίνητο στη Ford Lease και επιλέγει το νέο μοντέλο της Ford που θέλει.

Όσον αφορά το πολύ μοντέρνο και ελκυστικό Puma, στην έκδοση με τον 1.500άρη κινητήρα πετρελαίου συνδυάζει ιδανικά τις σβέλτες επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το EcoBlue μηχανικό σύνολο αποδίδει 120 ίππους στις 4.000 σ.α.λ. και 285 Nm ροπής στις 1.750-2.500 σ.α.λ., ενώ συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,3 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 4,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 118 γρ./χλμ.

Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει 6 αερόσακους, σύστημα αυτόνομης πέδησης, σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, οθόνη αφής 8 ιντσών, εμπρός καθίσματα με δυνατότητα μασάζ και πολλά ακόμη.

Σημείωση: Το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικό.

Get it on Google Play Download on the App Store