Όλα τα SEAT CNG με δώρο τα καύσιμα για ένα χρόνο!

Η πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών αναζητάει ένα αυτοκίνητο που να έχει μοντέρνο παρουσιαστικό, να είναι προσεγμένο σε ποιότητα και να διαθέτει αποδοτικό κινητήρα, αλλά να έχει χαμηλή κατανάλωση και να πληρώνει όσο το δυνατό λιγότερα λεφτά για καύσιμα.

Μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν τη μέγιστη δυνατή οικονομία σε κόστος καυσίμου, είναι το φυσικό αέριο! Η SEAT προσφέρει την πιο πλήρη γκάμα αυτοκινήτων με κινητήρα φυσικού αερίου, τα οποία παρέχουν πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, συν ένα ακόμα. Συγκεκριμένα, η SEAT φροντίζει να κάνει ακόμα δελεαστικότερη την αγορά τους, μέσω του προωθητικού προγράμματος που προβλέπει όφελος για τον αγοραστή ισάξιο με την κατανάλωση καυσίμου για έναν ολόκληρο χρόνο!

Η SEAT έχει κατορθώσει να εδραιωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως μια εταιρεία που κυριαρχεί και στις πωλήσεις των CNG (κατέκτησε μερίδιο 32% της αγοράς CNG το 2020). Πιο πρόσφατη προσθήκη αφορά το νέο Leon TGI με 5θυρο και Sportstourer αμάξωμα. Αμφότερα κινούνται από το νέο μηχανικό σύνολο 1.5 ΤGI ΕVO με ισχύ 130 ίππων και 200 Nm ροπής, αρχικά σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων. Η αποθήκευση του φυσικού αερίου γίνεται στις τρεις δεξαμενές, των οποίων η συνολική χωρητικότητα αγγίζει τα 17,3 κιλά, εξασφαλίζοντας αυτονομία 440 χλμ. Στην περίπτωση που τελειώσει το φυσικό αέριο και δεν γίνει ανεφοδιασμός, υπάρχει κι ένα ρεζερβουάρ βενζίνης 9 λίτρων. Από πλευράς επιδόσεων, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 9,6 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 203 χλμ./ώρα. Επίσης, το Leon TGI με εκπομπές CO2 107-118 γρ./χλμ. δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ με μεικτή κατανάλωση 3,9-4,3 κιλά/100 χλμ. CNG, το κόστος σε καύσιμο είναι μόλις 3,2-3,6 ευρώ/100 χλμ.

Τα άλλα δυο δημοφιλή αυτοκίνητα της SEAT με CNG κινητήρα, είναι τα Ibiza κι Arona, τα οποία αμφότερα εξοπλίζονται με τον 1.000άρη TGI, ισχύος 90 ίππων και με ροπή 160 Nm από τις 1.800 σ.α.λ. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις τώρα, το SEAT Ibiza 1.0 TGI απαιτεί 12,1 δλ. για τη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως και τα 100 χλμ./ώρα, ενώ αντίστοιχα το Arona χρειάζεται 13,2 δλ. Τα τρία μοντέλα της SEAT προσφέρουν αξεπέραστη οικονομία καυσίμου, περίπου 30% χαμηλότερο κόστος κίνησης σε σχέση με το diesel και 50% χαμηλότερο σε σχέση με την βενζίνη. Σε αυτό το σημαντικό όφελος από το μειωμένο καύσιμο, υπολογίστε και τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στις εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η μεγάλη προσφορά της SEAT για δωρεάν καύσιμο για ένα χρόνο, έχει υπολογιστεί με μέση κατανάλωση φυσικού αερίου και για τα τρία μοντέλα στα 3,5 κιλά/100 χλμ., για 14.000 χλμ. σε ετήσια βάση και με σημερινή τιμή διάθεσης του φυσικού αερίου στα 0,834 ευρώ/κιλό.

Get it on Google Play Download on the App Store