Τέτοιο SUV με 22.096 ευρώ δεν το χάνεις

Όπως ισχύει για τα περισσότερα καταναλωτικά προϊόντα, έτσι και για ένα αυτοκίνητο όπου η δαπάνη είναι σημαντική, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα το ψάξει πολύ μέχρι να καταλήξει στο μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες του. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προσφορές που τρέχουν, αφού τα οφέλη είναι σημαντικά και πρέπει πάντα να αρπάζονται γρήγορα. Τέτοιες ευκαιρίες ισχύουν τώρα για ετοιμοπαράδοτα και με όφελος έως 1.900 ευρώ Skoda Karoq 1.5 TSI ACT 150 PS Ambition.

Τα περισσότερα διατίθενται στην τελική τιμή προσφοράς των 23.770 ευρώ, όμως μεταξύ αυτών, ένα Karoq σε χρώμα λευκό Candy White πωλείται για μόλις 22.096 ευρώ. Ο εξοπλισμός του είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει 7 αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης κινδύνου Front Assist, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, διζωνικό κλιματισμό, cruise control, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, ζάντες αλουμινίου, αισθητήρα βροχής και λειτουργίας φώτων, προβολείς ομίχλης εμπρός και πολλά ακόμη.

Κινητήριος δύναμη αποτελεί ο αποδοτικός και οικονομικός σε κατανάλωση 1.5 TSI με το σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων (Αctive Cylinder Management) σε συνθήκες χαμηλού φορτίου. Το μηχανικό αυτό σύνολο των 150 ίππων και 250 Nm ροπής ταιριάζει ιδανικά στο αμάξωμα του Karoq, προσφέροντας επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. και τελική ταχύτητα 203 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Skoda, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 να είναι 123 γρ./χλμ.

Στο δρόμο, το Karoq 1.5 TSI καταφέρνει και συνδυάζει ισορροπημένα την άνεση με την ασφάλεια ανεξαρτήτως διαδρομής. Επίσης, η ψηλή θέση οδήγησης (172 χλστ. απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος) και οι πολλές γυάλινες επιφάνειες ευνοούν την περιμετρική ορατότητα. Η σχετικά μαλακή σε ρύθμιση και με αυξημένες διαδρομές ανάρτηση, καταφέρνει και αμβλύνει με αρκετά ικανοποιητικό τρόπο τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων, μεταφέροντας ξεκούραστα τους επιβάτες σε ταξίδια.

Οι φιλοξενούμενοι του Karoq απολαμβάνουν παράλληλα την ευρυχωρία του εσωτερικού, μιας και στο πίσω μέρος της καμπίνας του υπάρχει αρκετό πλάτος, πολύς αέρας για τα γόνατα και το κεφάλι. Μεγάλο με την σειρά του είναι και το πορτ μπαγκάζ των 521 λίτρων. Στα θετικά στοιχεία του θαλάμου των επιβατών ανήκει η προσεγμένη ποιότητα, την οποία ενισχύουν η χρήση του παχιού αφρώδους υλικού στο πάνω μέρος του ταμπλό και η στιβαρή συναρμογή των επιμέρους επιφανειών. Ταυτόχρονα, ο οδηγός θα νιώσει αμέσως άνετα, καθώς θα βρει εύκολα την κατάλληλη θέση και θα προσαρμοστεί με τις θέσεις και λειτουργίες των επιμέρους χειριστηρίων, όπως και με το μενού της μεγάλης και με πολύ καλή ευκρίνεια οθόνης αφής των 8 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store