Η Αυτού Μεγαλειότης Rolls-Royce Wraith

Νέες φωτογραφίες του ταχύτερου και πιο δυνατού μοντέλου παραγωγής που έχει ποτέ κατασκευάσει παρουσιάζει η Rolls-Royce, της Wraith, η οποία «φιγουράρει» σε φυσικό περιβάλλον, αστικό αλλά και στην εξοχή. Το εντυπωσιακό νέο μοντέλο της Βρετανικής φίρμας με μήκος 5.269 χλστ., πλάτος 1.947 χλστ., ύψος 1.507 χλστ. και 3.112 χλστ. μεταξόνιο με το fastback coupe αμάξωμα είναι ιδιαίτερα επιβλητικό και εξαιρετικά πολυτελές αλλά και σχετικά ιδιαίτερο όσον αφορά στην σχεδίαση του πίσω άκρου.

Εντυπωσιακές είναι και οι πολύ μεγάλες εμπρός πόρτες που ανοίγουν με αντίθετη φορά εξασφαλίζοντας έτσι άνετη είσοδο στους πίσω επιβαίνοντες, οι οποίοι απολαμβάνουν υπερπολυτελείς ανέσεις στα δερμάτινα καθίσματα που θυμίζουν πολυθρόνες, ενώ οι επενδύσεις ξύλου και η οροφή με τα 1.340 αστεράκια δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον χλιδής.

Για την κίνηση της επιβλητικής Rolls-Royce υπάρχει ο ενισχυμένος κινητήρας V12 twin-turbo ισχύος 633 ίππων και 800 Nm ροπής, ο οποίος εξασφαλίζει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα στο αμάξωμα των 2.360 κιλών, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο που στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store