Subaru Ascent με οκτώ θέσεις (+video)

Η Subaru παρουσίασε το Ascent το οποίο λαμβάνει με το “καλημέρα” τον τίτλο του μεγαλύτερου και πιο ευρύχωρου αυτοκινήτου που έχει κατασκευάσει ποτέ η ιαπωνική φίρμα.

Το Subaru Ascent έχει μεταξόνιο 2.829 χλστ. και μήκος 4.999 χλστ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες στην τεράστια καμπίνα του. Η τρίτη σειρά καθισμάτων διαθέτει χώρο για τρεις επιβάτες ενώ η δεύτερη σειρά εκτός της τριθέσιας διάταξης μπορεί να παραγγελθεί χωρίς επιβάρυνση με διθέσια “προεδρική” διάταξη.

Δείτε ακόμα: Οι τιμές των νέων Subaru Impreza και XV στην Ελλάδα

Η καμπίνα μεταξύ άλλων προσφέρει 19 θήκες για ποτήρια και μπουκάλια, 8 θύρες USB για φόρτιση και τριζωνικό κλιματισμό. Το σύστημα ψυχαγωγίας έχει βασική οθόνη 6.5 ιντσών αλλά διατίθεται και μεγαλύτερη 8 ιντσών ενώ υπάρχει και πρίζα 120 volt στην κεντρική κονσόλα.

Το Subaru Ascent βασίζεται σε μία τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας Subaru Global που ήδη χρησιμοποιούν τα Impreza και XV (Crosstrek στις Η.Π.Α.).

Κάτω από το καπό φωλιάζει ένας καινούργιος υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 2.4 λίτρων με άμεσο ψεκασμό. Η απόδοσή του αγγίζει τους 260 ίππους και η ροπή τα 376 Nm.

Διαβάστε ακόμα: Subaru WRX STI Final Edition

Τα τελευταία κατανέμονται αναμενόμενα σε όλους τους τροχούς μέσω μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του κιβωτίου CVT της Subaru που πλέον προσφέρει οκτώ εικονικές σχέσεις. Οι πωλήσεις του Subaru Ascent αναμένεται να ξεκινήσουν τους καλοκαιρινούς μήνες στις Η.Π.Α.

Get it on Google Play Download on the App Store