Ερωτευμένος με το αμάξι σου; Τι δώρα να του κάνεις!

14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων. Τι γίνεται όμως με όσους είναι ερωτευμένοι με τα αυτοκίνητά τους; Έχουν γραφτεί τραγούδια, γυρίστηκαν ταινίες, γράφτηκαν άρθρα, έχουν δημιουργηθεί ακόμα και ντοκιμαντέρ, για ανθρώπους που τα γκάζια και η αδρεναλίνη από τις τέσσερις ρόδες του αυτοκινήτου τους, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο! Αφού απολαύσεις το τραγούδι των Queens διάβασε τι δώρα μπορείς να κάνεις στο αγαπημένο σου αυτοκίνητο και κατά επέκταση στον εαυτό σου!

Ο εξοπλισμός που του αξίζει

Στο διαδίκτυο υπάρχει μεγάλη πληθώρα online καταστημάτων που μπορεί κανείς να προμηθευτεί εκατοντάδες αξεσουάρ αυτοκινήτου, τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό. Από πατάκια και καλύμματα των καθισμάτων, έως υαλοκαθαριστήρες, καλύμματα τροχών και ζάντες αλουμινίου!

Full extra περιποίηση καθαρισμού

Ένα ιδανικό δώρο για σένα και το αυτοκίνητο σου, είναι ένας βαθύς καθαρισμός μέσα – έξω. Αρχικά πρέπει να καθαριστεί πολύ καλά το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ώστε να μην μεταφέρεται η σκόνη και οι ρύποι στα πνευμόνια, αλλά και στα ρούχα. Εξωτερικά υπάρχουν σημεία όπως τα μαρσπιέ και το πάτωμα του αυτοκινήτου όπου συσσωρεύεται χώμα και λάσπη και δεν αφαιρείται εύκολα. Συνεπώς, μια επίσκεψη σε ένα καλό πλυντήριο αυτοκινήτων, θα βοηθήσει καθώς έχουν πιεστικά μηχανήματα, τα οποία καθορίζουν εις βάθος το όχημα ακόμα και σε κρυφά σημεία που δεν θα έβλεπε κανείς με γυμνό μάτι.

Βιολογικός Καθαρισμός

Με αφορμή την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια, ο βιολογικός καθαρισμός στο αυτοκίνητο έχει γίνει αρκετά δημοφιλής καθώς δίνει μια ιδιαίτερη περιποίηση στο εσωτερικό ενός οχήματος και το απολυμαίνει σε βάθος από βακτήρια και μικροοργανισμούς. Με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου, στα τιμόνια ανιχνεύτηκαν περισσότερα από 700 διαφορετικά είδη βακτηρίων κάτι που καθιστά ακόμα πιο έντονη την χρήση αντισηπτικού στο τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Να σημειωθεί ότι ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται με την χρήση ειδικών συσκευών και διάφορων καθαριστικών ουσιών με βιοδιασπώμενες δράσεις ώστε να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς να τραυματίσει καθόλου τα καθίσματα. Το κόστος του είναι πιο ακριβό από ένα από πλύσιμο εσωτερικής καμπίνας, όμως αξίζει και με το παραπάνω ιδιαίτερα για όσους θέλουν το αυτοκίνητο τους πάντα καθαρό και περιποιημένο.

Κέρωμα για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα

Μετά από ένα πολύ καλό πλύσιμο, σειρά έχει το κέρωμα του οχήματος. Αυτό θα προστατεύσει το χρώμα του αυτοκινήτου από τα καιρικά φαινόμενα, χειμώνα – καλοκαίρι. Το κέρωμα λειτουργεί σαν ένα αόρατο φίλτρο που σταματά τη διάβρωση και το θόλωμα και επαναφέρει τη λάμψη του χρώματος.

Βρες την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητο σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, για έναν οδηγό που είναι ερωτευμένος με το αμάξι του, από την ασφάλεια αυτοκινήτου του. Με 40+ πακέτα από όλη την ασφαλιστική αγορά και με online σύγκριση εντός 30 λεπτών, κάθε αυτοκίνητο μπορεί να αποκτήσει την ασφάλεια που του αξίζει μέσα από το Pricefox.gr.  Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν στην εύχρηστη πλατφόρμα του Pricefox πακέτα και καλύψεις για ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια αγροτικού οχήματος, ασφάλεια φορτηγού ιδιωτικής χρήσης και ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος και να αγοράσουν μέσα σε 2 λεπτά με απόλυτη ασφάλεια.

Επειδή όμως ο Φεβρουάριος εκτός από μήνας των ερωτευμένων είναι και μήνας των πιο απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, σημαντική πληροφορία για τους οδηγούς, είναι πως όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και μήνες μετά την αγορά συμβολαίου να προσθέσουν οι οδηγοί καλύψεις που επιθυμούν. Μια κάλυψη απαραίτητη ειδικά τους χειμερινούς μήνες όπως τώρα, είναι τα φυσικά φαινόμενα που μπορεί κάποιος να προσθέσει σε ένα πακέτο πυρός/κλοπής ή και στην μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Έτσι θα είναι καλυμμένος τόσο για ακραίες καιρικές συνθήκες όπως χαλάζι, καταιγίδες, χιόνι αλλά και φυσικά φαινόμενα όπως είναι ο σεισμός, η ανεμοθύελλα και η καθίζηση των δρόμων.

Valentine Info for Car Lovers

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και οι ερωτευμένοι έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν. Ειδικά όσοι είναι ερωτευμένοι με τα γκάζια, η Scuderia Alpha Tauri φρόντισε να λάβουν το καλύτερο δώρο!  14 Φεβρουαρίου είναι η πρεμιέρα της AT03, με την ιταλική ομάδα να παρουσιάζει στο κοινό της, το νέο ερωτεύσιμο μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο της.

Get it on Google Play Download on the App Store