Καλοκαιρινές προσφορές σέρβις και αξεσουάρ «Volvo Summer 2014»




Με χαρακτηριστικό τίτλο Volvo Summer 2014, η προωθητική ενέργεια της Volvo Car Hellas μέσα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της, προσφέρει στους κατόχους αυτοκινήτων Volvo τη δυνατότητα να προετοιμάσουν τα οχήματά τους σχολαστικά και να τα εξοπλίσουν με γνήσια αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, όλα τα αξεσουάρ Volvo και προϊόντα Volvo Collection προσφέρονται με έκπτωση 20% επί του τιμοκαταλόγου. Ειδικά οι μπαγκαζιέρες οροφής, τα παιδικά καθίσματα και το Sensus Connected Touch προσφέρονται με έκπτωση 25%. Ιδιαίτερα το τελευταίο, μπορεί να μεταμορφώσει την ψυχαγωγία και την επικοινωνία στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που εφαρμόζει στην 7” οθόνη του υπάρχοντος ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου και την μετατρέπει σε υψηλής τεχνολογίας οθόνη αφής. Προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες πλήρη πρόσβαση στο Internet, streaming μουσικής, ιντερνετικό ραδιόφωνο, σύστημα πλοήγησης (iGo) και on-line χάρτες, πλήθος από ιντερνετικές εφαρμογές και πολλά άλλα! Επιπλέον, με το Sensus Connected Touch είναι δυνατό να δημιουργηθεί και ένα δίκτυο Wi-Fi στο αυτοκίνητο, διαθέσιμο σε όλους τους επιβάτες, προσφέροντας τη δυνατότητα για σύνδεση περισσότερων του ενός κινητών τηλεφώνων, tablets ή φορητών υπολογιστών με την κεντρική μονάδα.

Ακόμα, στο πλαίσιο της καμπάνιας Volvo Summer 2014:

  • Προσφέρεται δωρεάν καθαρισμός κλιματιστικού συστήματος και καμπίνας επιβατών με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη εργασία επισκευής τελικής αξίας άνω των 180€.
  • Ισχύουν ειδικές τιμές για την αντικατάσταση υλικών φρένων και αμορτισέρ.
  • Παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance διάρκειας ενός έτους, με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου.
  • Τα πακέτα Polestar*, για την αναβάθμιση της απόδοσης των κινητήρων Volvo, προσφέρονται με έκπτωση 10%, στα €1.080 (τελική τιμή με εγκατάσταση και ΦΠΑ).
  • Όλη η γκάμα των ελαστικών Pirelli προσφέρονται σε ειδικές τιμές για πελάτες Volvo.

*Η προσφορά σχετικά με τα πακέτα Polestar, αφορά στην After Sales τοποθέτησή τους. Σημειώνεται ότι εδώ και περίπου ένα μήνα, τα καινούρια μοντέλα S60 και V60 T4 πλέον διαθέτουν την αναβάθμιση ισχύος από 180 σε 200 ίππους, χωρίς επιπλέον χρέωση, μέσω πακέτου αναβάθμισης ισχύος της Polestar.




Get it on Google Play Download on the App Store