Άριστο Toyota Aygo με 5.900 ευρώ

Για το κοινό που αναζητά ένα ευέλικτο, οικονομικό και αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πόλης σε προσιτή τιμή, το πρώτης γενιάς Toyota Aygo αποτελεί μια ιδανική επιλογή. 

Το μίνι ιαπωνικό αυτοκίνητο με τη μοντέρνα και νεανική εμφάνιση αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις με την ασφαλή οδική του συμπεριφορά ανεξαρτήτως διαδρομής, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό του να εκμεταλλευτεί τα αποθέματα ισχύος του κινητήρα. Παράλληλα, είναι πολύ εύκολο στους χειρισμούς και εύκολο στο παρκάρισμα.

Ο 3κύλινδρος VVT-i  κινητήρας του 1.0 λίτρου με απόδοση 68 ίππων διαθέτει θετική απόκριση στο πάτημα του δεξιού πεντάλ, παρουσιάζει χαμηλή κατανάλωση (4,6 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με την Toyota) και ανεβάζει με ευκολία στροφές επιταχύνοντας σβέλτα το Aygo.

Μια πολύ καλή πρόταση μεταχειρισμένου Aygo είναι το εικονιζόμενο μοντέλο του 2010 με 75.500 χιλιόμετρα, το οποίο πωλείται στην τιμή των 5.900 ευρώ από την εταιρεία Mr. France. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ABS, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, air condition, 4 αερόσακοι, ράδιο CD κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 239, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο: 210 4906323 & 2109400318

Email: sales@mrfrance.gr

Site: mrfrance.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store