Το supercar της Alfa Romeo

Η Alfa Romeo έχει εξαπολύσει την αντεπίθεσή της με την Giulia και την Stelvio, ενώ ετοιμάζει και άλλα μοντέλα. Μήπως θα μπορούσε ανάμεσα σε αυτά να σκεφτεί και την δημιουργία ενός supercar; Εξάλλου η Ferrari είναι… κοντά και μπορεί να της δώσει τεχνογνωσία.

Δείτε επίσης: Alfa Romeo Giulia DTM – Ο εφιάλτης των Γερμανών

Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, στην οποία έβαλα το χεράκι τους οι μηχανικοί της Ferrari. Οι ίδιο λοιπόν θα μπορούσαν να δώσουν τεχνογνωσία και να προσφέρουν απλόχερα τεχνολογία στην ιταλική μάρκα.

Εξάλλου η Alfa Romeo φημίζεται για τα σπορ αυτοκίνητά της αλλά και τις εξωτικές δημιουργίες της, με την πιο σύγχρονη να ακούει στο όνομα 8C.

Και αν κάποιοι θεωρείτε αβάσιμη μία συνεργασία Ferrari και Alfa Romeo για την κατασκευή ενός supercar με τα σήματα της δεύτερης, μην προτρέχετε. Σκεφτείτε για παράδειγμα τι έκανε ο όμιλος VW με τη Lamborghini και την Audi και η δεύτερη τώρα έχει στην γκάμα της το R8.

Δείτε ακόμη: Μόνο στην Ιταλία – Alfa Romeo 159 ξεκολλά εκχιονιστικό Unimog (+video)

Γιατί λοιπόν να μην κάνουν το ίδιο και οι Ιταλοί; Που και ξέρουν και μπορούν. Αυτές ακριβώς τις σκέψεις φαίνεται πως είχε στο μυαλό του και ο σχεδιαστής Matteo Gentile, ο οποίος παρουσίασε σε ψηφιακές εικόνες την Alfa Romeo GTL Series Evo, που μας δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει πιθανά ένα supercar με τα σήματα της ιταλικής μάρκας.

Πως σας φαίνεται; Θα θέλατε να δείτε ένα supercarαπό την Alfa Romeo;

Get it on Google Play Download on the App Store