Νέες φωτογραφίες της Alfa Romeo 4C

Η φλογερή και με έντονο ταμπεραμέντο Alfa Romeo 4C παρουσιάζεται σε νέες φωτογραφίες, που δείχνουν περισσότερες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου. Το κοντό σε μήκος, χαμηλό και πλατύ αμάξωμά της (μήκος 3,99 μ., πλάτος 2,0 μέτρα και ύψος 1,18 μέτρα) με τις έντονες πτυχώσεις και τα πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά διαθέτει πολλές ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως είναι τα LED φωτιστικά σώματα, η ανασηκωμένη «ουρά» με τη διακριτική αεροτομή, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα κ.α.

Στο εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί τα περιττά στοιχεία εντυπωσιασμού, αφού είναι εστιασμένο στην οδηγική ευχαρίστηση. Οι γυμνές επιφάνειες ανθρακονήματος στα μαρσπιέ και στην κεντρική κονσόλα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το σπορ τιμόνι και τα μπουτόν του αυτόματου κιβωτίου TCT είναι ορισμένα από τα στοιχεία του που τραβούν τα βλέμματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα Alfa Romeo 4C με τον κινητήρα στον κέντρο και την κίνηση πίσω με περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό, τροφοδοτείται με τον 1.75 turbo κινητήρα των 240 ίππων και 350 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Η ανάρτησή της αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός και γόνατα ΜακΦέρσον πίσω, ενώ η κατανομή βάρους ανά άξονα είναι 40/60 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. 

Get it on Google Play Download on the App Store