Ποιοι θα είναι οι οκτώ κινητήρες της Alfa Romeo Giulia

H Alfa Romeo κρατάει ακόμα καλά κλειστά τα χαρτιά της για την γκάμα των κινητήρων της Giulia, αφού εκτός της έκδοσης QV με το 6κύλινδρο μοτέρ των 2.9 λτ. απόδοσης 510 ίππων δεν έχει ανακοινώσει τα υπόλοιπα μηχανικά σύνολα. Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, η Giulia θα προσφέρεται με επτά μοτέρ ισχύος έως 340 ίππων (εκτός της QV).

Στους κινητήρες βενζίνης αρχικός θα είναι ένας καινούργιος 2.0 λτ. turbo σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος. Η αρχική θα αποδίδει 180 ίππους, η αμέσως επόμενη 250 ίππους και στην κορυφή θα τοποθετείται με τους 330 ίππους. Περνώντας στους ντίζελ, η Giulia θα προσφέρεται με τον 2.2 λτ. σε τρεις πάλι εκδόσεις. Στην αρχική, η απόδοση θα φτάνει τους 135 ίππους, κατόπιν θα προσφέρεται με 180 ίππους και με 210 ίππους. Επιπλέον θα διατίθεται και με τον ισχυρότερο ντίζελ 3.0 V6 twin-turbo (προφανώς από τη Maserati) με ισχύ 340 ίππων.

Πιθανώς η Alfa Romeo να ανακοινώσει επίσημα την γκάμα των κινητήρων της Giulia τον ερχόμενο Δεκέμβρη, καθώς το λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2016. Τα πρώτα οχήματα θα παραχθούν με τον 2.2 λτ. ντίζελ και τον 2.9 λτ. βενζίνης της Giulia QV και αργότερα με τα υπόλοιπα μηχανικά σύνολα.

Get it on Google Play Download on the App Store