Ένα και μοναδικό Audi R8 Star of Lucis αξίας 423.000 ευρώ!

Η Audi δημιούργησε το ένα και μοναδικό R8 Star of Lucis που ήρθε στον πραγματικό κόσμο από την ταινία φαντασίας Kingsglaive: Final Fantasy XV και διαθέτει ξεχωριστά αισθητικά στοιχεία. Για παράδειγμα οι εντυπωσιακού σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου που θυμίζουν περισσότερο κάποιο έργο τέχνης και τα χειροποίητα διακοσμητικά στους προφυλακτήρες και στα πλαϊνά συμβολίζουν τα ξίφη του Βασιλείου της Λούσις.

Παράλληλα στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει –εκτός άλλων- προηγμένο ηχοσύστημα της Bang & Olufsen, ψηφιακό πίνακα οργάνων, το Audi connect με είσοδο στο internet κ.λπ.

Την κίνηση του συλλεκτικού αυτού Audi R8 αναλαμβάνει ο 5.2 λτ. V10 κινητήρας ισχύος 610 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με την τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων S tronic προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα.

Το one-off αυτό Audi R8 Star of Lucis θα πωληθεί στην Ιαπωνία, στην απίστευτα υψηλή τιμή των 50.000.015 γεν (423.000 ευρώ).

Δείτε το Audi R8 Star of Lucis και στα παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store