Νέο Audi Q5 από 50.500 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμό

Τον Φεβρουάριο ξεκινά το λανσάρισμά του στη χώρα μας το δεύτερης γενιάς Audi Q5 και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ήδη την αρχική του τιμή, που βρίσκεται στα 50.500 ευρώ.

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος αφού περιλαμβάνονται στάνταρ μεταξύ άλλων 6 αερόσακοι, προβολείς Xenon Plus με προσαρμογή δέσμης φωτός και φώτα ημέρας LED, όλο το ηλεκτρικό πακέτο, αυτόματος κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηχοσύστημα MMI Radio Plus με έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών, αλλά και συστήματα ασφαλείας όπως το Audi pre sense city, συστήματα προστασίας πεζών και προγραμματιζόμενο cruise control.

Διαβάστε ακόμα: Νέο κορυφαίο Audi SQ5 3.0 TFSI με 354 ίππους

Υπάρχουν επίσης οι εκδόσεις Audi Q5 Sport και Q5 Design, με την πρώτη να προσθέτει σπορ καθίσματα εμπρός, πακέτο αλουμινίου, 18 ιντσών ζάντες Star, πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED και νέες επενδύσεις, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει διαφορετικές επενδύσεις και ζάντες 18 ιντσών Dynamic, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία του Q5 Sport εκτός από τα καθίσματα.

Εκτός τώρα από την τιμή και τον εξοπλισμό του, το δεύτερης γενιάς Audi Q5 έρχεται με μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά με ελαφρύτερο βάρος (έως και κατά 90 κιλά) από το προηγούμενο, έχοντας ένα hi-tech και άκρως πολυτελές εσωτερικό. Η χρηστικότητα δεν του λείπει, αφού διαθέτει μεταξύ άλλων και πίσω συρόμενο κάθισμα που διαμορφώνει την χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ από 550 έως και 610 λίτρα.

Διαβάστε ακόμα: Τα Top 10 νέα SUV του 2017

Στους κινητήρες, υπάρχει ο 2λιτρος TDI diesel με 150 και 190 ίππους, αλλά και ο βενζινοκινητήρας 2.0 TFSI με 252 άλογα. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με τετρακίνηση quattro και μόνο ο αρχικός diesel των 150 ίππων έχει και 4X2 έκδοση. Σημειώστε ότι η Audi προσφέρει για το Q5 εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ.

 

Get it on Google Play Download on the App Store