Αυτοκίνηση 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012», αφού το πρώτο Σαββατοκύριακο της Έκθεσης οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 14.000 σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο. Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 διεξήχθη στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Αίθουσα Ξιφασκίας) από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου με τιμή εισιτηρίου στα 6 ευρώ, ενώ για τους άνεργους, φοιτητές και συνοδευόμενα παιδιά ήταν μειωμένο στα 3 ευρώ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από τον υφυπουργό Ανάπτυξης κο Αθανάσιο Σκορδά, και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων, κο Σταθόπουλο, παρουσία εκπροσώπων του ΣΕΑΑ και επιχειρηματιών. Πρόσθετα, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις όπως ζωντανό crash test, δωρεάν test drives, ημερίδες για την πετρελαιοκίνηση και το LPG κ.λπ.

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 φιλοξένησε πολλά νέα και σημαντικά μοντέλα που τα είδαμε από κοντά για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, όπως ήταν το καινούργιο VW Golf, το νέο Renault Clio, η νέα Mercedes A-Class, το νέο Volvo V40, τα καινούργια Peugeot 301 και Citroen C-Elysee, τα νέα Audi A3, Fiat 500L και Skoda Rapid κ.α. To autogreeknews ήταν εκεί και σας παρουσιάζει όλα τα σημαντικότερα και νέα μοντέλα. 

Audi A3

Citroen C-Elysse

Fiat 500L

Mercedes A-Class

Peugeot 301

Renault Clio

SEAT Mii

Skoda Rapid

Volkswagen Golf

Volvo V40

 

Get it on Google Play Download on the App Store