O Oettinger βελτιώνει τα VW Golf GTI, GTD και R (+video)

Για τις κορυφαίες εκδόσεις του VW Golf, τα Golf GTI, Golf GTD και Golf R, ο βελτιωτικός οίκος Oettinger έχει να παρουσιάσει μία σειρά από αξεσουάρ αισθητικής και αεροδυναμικής αναβάθμισης, η αποτελεσματικότητα των οποίων είναι δοκιμασμένη σε αεροδυναμική σήραγγα.

Η συνεργασία του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Oettinger με την Volkswagen πάει πολύ πίσω, καθώς ακόμη και από το πρώτο Beetle ο ιδρυτής τότε Gerhard Oettinger είχε κάνει τα πρώτα του πειράματα για να το βελτιώσει. Κάτι που συνέχισε και με το VW Golf πρώτης γενιάς, χτίζοντας αργά και σταθερά μία παράδοση δεκαετιών.

Δείτε επίσης: Οι αρχές της Ταϊβάν διαλύουν μία παράνομα εισηγμένη Lamborghini Murcielago (+video)

Σήμερα ο Oettinger μας παρουσιάζει το νέο του bodykit το οποίο αφορά τις κορυφαίες εκδόσεις του Golf και συγκεκριμένα τις GTI, GTD και R. To bodykit απαρτίζεται από εμπρός splitter, αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, πλαϊνά σπόιλερ, αεροτομή οροφής, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν και σπορ εξάτμιση για να αφήσουν το Golf τους να εκφραστεί πιο… ελεύθερα.

Όσον αφορά το κόστος του bodykit αυτό ανέρχεται στα 5.000 ευρώ περίπου για τα VW Golf GTI και GTD και στα 6.000 ευρώ περίπου για το Golf R

Δείτε στο video που ακολουθεί τα Golf μετά την περιποίηση του Oettinger.

Get it on Google Play Download on the App Store