Πρόγραμμα για VW Golf GTI Clubsport S στους 370 ίππους

Το VW Golf GTI Clubsport S με τον 2.0 TSI κινητήρα των 310 ίππων είναι το ισχυρότερο προσθιοκίνητο Golf, αλλά και το ταχύτερο αυτοκίνητο με κίνηση εμπρός στην πίστα του Nürburgring, όπου έχει πετύχει χρόνο 07:49:21.

Για όσους πάλι θέλουν ακόμα περισσότερα άλογα, η ABT εξέλιξε ειδικά για το μοντέλο νέο προγραμματισμό του εγκεφάλου, ανεβάζοντας την απόδοση στους 370 ίππους και 460 Nm ροπής. Σύμφωνα με την ΑΒΤ το πρόγραμμα αναβάθμισης εκτός από το ότι αυξάνει την ισχύ κατά περίπου 20%, προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία, ενώ όχι μόνο βελτιώνει την επιτάχυνση αλλά και την τελική ταχύτητα στα 268 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, η ABT προσφέρει πρόγραμμα αναβάθμισης και για το Golf GTI Clubsport στους 340 ίππους και 430 Nm ροπής, έναντι 265 ίππων και 350 Nm ροπής του εργοστασιακού μοντέλου.

Αμφότερα τα Golf GTI μπορούν να εξοπλιστούν με νέα ελατήρια στις αναρτήσεις και σπορ αντιστρεπτικές δοκούς για ακόμα πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Πρόσθετα η ABT προσφέρει νέα μάσκα εμπρός, καλύμματα στα φανάρια και στους καθρέπτες και νέες ζάντες αλουμινίου.


 

Get it on Google Play Download on the App Store