Η Brabus βελτιώνει τις Mercedes GLC και GLC Coupe

Αν είσαστε από τους τυχερούς ιδιοκτήτες μίας εκ των Mercedes-Benz GLC και GLC Coupe αλλά θέλετε το κάτι παραπάνω τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην Brabus, η οποία παρουσίασε τα νέα της βελτιωτικά πακέτα για τα δύο γερμανικά μοντέλα.

Από αισθητικής φύσεως, τα δύο μοντέλα, τόσο η Mercedes GLC όσο και η GLC Coupe έχουν να επιδείξουν νέες ζάντες αλουμινίου, ανασχεδιασμένη γρίλια και αλλαγμένους προφυλακτήρες με τον εμπρός να έχει και νίκελ ποδιά.

Δείτε επίσης: Όταν οι Ιάπωνες βελτιώνουν BMW M2 Coupe (+video)

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρότερης έκτασης καθώς συναντάμε πεντάλ αλιυμινίου, μασπιέ με φωτιζόμενο το όνομα της Brabus και ειδικά πατάκια.

Μηχανικά, η Brabus ανακοίνωσε αλλαγές για τις εκδόσεις GLC 250 4-Matic και GLC Coupe 250 4-Matic, που πλέον αποδίδουν 245 από 208 ίππους. Όσον αφορά στις επιδόσεις των δύο μοντέλων, για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζονται 7,0 δλ. αντί για 7,3 δλ. που θέλει η εργοστασιακή έκδοση.

Βελτιώσεις ανακοινώθηκαν και για τις εκδόσεις 220 d και 250 d ο οποίες κέρδισαν 35 και 31 άλογα αντίστοιχα αλλά και 50 Nm παραπάνω αμφότερες. Η ταχύτερη έκδοση όλων είναι φυσικά η GLC 43 AMG η οποία από 367 ίππους αποδίδει πλέον 410 ίππους και έχει 0-100 χλμ./ώρα σε 4.6 δλ.


Get it on Google Play Download on the App Store