Toyota Prius και… τούμπανο και με κατανάλωση 1,0 λτ./100 χλμ.

Το Toyota Prius σε κάθε γενιά του απευθυνόταν σε οδηγούς με οικολογικό προφίλ που εστιάζουν στην χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων και όχι στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων και σπορ χαρακτηριστικών. Το ίδιο ισχύει και για το νέο και πιο εξελιγμένο Prius PHEV με το plug-in hybrid σύστημα κίνησης των 122 ίππων, για το οποίο η ιαπωνική μάρκα ανακοινώνει κατανάλωση μόλις 1,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 22 γρ./χλμ.

Το τελευταίο ίσως πράγμα που θα έκανε ο κάτοχος ενός νέου Prius PHEV είναι να του κάνει εξωτερικό tuning και να του αλλάξει σημαντικά την ήδη ιδιαίτερη εμφάνισή του. Για το κοινό αυτό που θέλει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο με το οικολογικό αυτό Toyota, η TRD και η Modellista προσφέρουν πλήρες κιτ αισθητικής κυρίως αναβάθμισης.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα ονομάζεται το υπετροφοδοτούμενο Yaris των 210+ ίππων

Τόσο το body kit της TRD όσο και της Modellista περιλαμβάνουν διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα στους προφυλακτήρες εμπρός – πίσω και στα μαρσπιέ, καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου. Πρόσθετα η TRD προσφέρει και νέα εξάτμιση με δύο οβάλ απολήξεις. Στα δικά μας μάτια μπορεί να φαντάζουν υπερβολικά έως κιτς, ωστόσο για την αγορά της Ιαπωνίας μπορεί να φαίνονται ακόμα και νορμάλ.

Εσείς, θα αγοράζατε ποτέ ένα Prius PHEV με σκοπό να το χαμηλώσετε, να του βάλετε νέες ζάντες και να του προσθέσετε όλες αυτές τις αεροτομές;

Get it on Google Play Download on the App Store