Βελτιωμένο Audi R8 με εμφάνιση… δυναμίτη!

Η ABT συνεχίζει τις παρουσιάσεις νέων βελτιωμένων μοντέλων εν όψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα, με το νέο ABT R8 να έρχεται για να προσφέρει μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση στο γερμανικό supercar, ενώ παράλληλα κερδίζει και σε οδικά χαρακτηριστικά αλλά και σε δύναμη.

Ξεκινώντας με τη σχεδίαση, το πακέτο αναβάθμισης της ABT προσθέτει νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, αλλά και επίσης carbon πλαϊνά πτερύγια και πίσω αεροτομή. Από ανθρακονήματα κατασκευάζονται ακόμη και τα καπάκια των καθρεπτών.

Διαβάστε ακόμα: Super Audi TT RS-R με 500 ίππους από την ABT

Στους τροχούς, η ABT δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μεταξύ νέων σφυρήλατων ζαντών, με μέγεθος 19 ίντσες σε μαύρο χρώμα ή στις 20 ίντσες με επίσης σκουρόχρωμη απόχρωση.

Στο εσωτερικό, το τμήμα ABT Individual έρχεται για να προσφέρει επενδύσεις από ανθρακονήματα και περισσότερα δέρματα, αλλά και ειδικά πατάκια, ενώ το λογότυπο της εταιρείας προβάλλεται από τους καθρέπτες στην άσφαλτο κατά την είσοδο στο εσωτερικό.

Σε ό,τι αφορά στο τεχνικό κομμάτι, η ABT επεμβαίνει στην ανάρτηση του R8 και τοποθετεί νέα ελατήρια που χαμηλώνουν το κέντρο βάρους του supercarτης Audi, ενώ παράλληλα αλλάζει τις αντιστρεπτικές. Μαζί με μια συνολική μείωση του βάρους κατά 50 κιλά, η ABT τονίζει ότι επιτυγχάνει βελτίωση στα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του R8.

Διαβάστε ακόμα: Κολασμένο Audi R8 από τον Vorsteiner

Ο τελευταίος τομέας στον οποίο επεμβαίνει η ABT είναι στον κινητήρα, εκεί όπου ο 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας της Audi αυξάνει την ισχύ του στα 630 άλογα (+20 ίπποι). Αυτό επιτυγχάνεται με τη νέα εισαγωγή, αλλά και την καινούργια ανοξείδωτη εξάτμιση με carbon διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος.


 

Get it on Google Play Download on the App Store