Εντυπωσιακή βελτίωση για τη Mercedes SLS Roadster

Mercedes SLS Roadster μπορεί να έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της από το 2014, όμως δεν παύει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Mercedes των τελευταίων ετών, ιδίως μετά την… περιποίηση της Brabus, που την καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή.


 

Ξεκινώντας με την εικόνα, η Brabus ενισχύει την εμφάνιση της SLS Roadster τοποθετώντας στο αμάξωμα ένα νέο carbon bodykit που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, επένδυση στους πλαϊνούς αεραγωγούς, νέο πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή.

Την όλη βελτίωση συμπληρώνουν οι μεγάλες σκούρες ζάντες, που φροντίζουν ώστε η SLS Roadster να τονίσει ακόμη περισσότερη την εμφάνισή της.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Brabus τα αφήνει όλα στον ιδιοκτήτη ή μάλλον στο… πορτοφόλι του, αφού δίνει αρκετές επιλογές αναβάθμισης για την SLS Roadster, με διάφορες πανάκριβες επενδύσεις από δέρματα, carbon και ξύλο να τονίζουν την πολυτέλειά της.

Αλλαγές έχουμε και στο πεδίο της απόδοσης, αφού η Brabus αυξάνει την ισχύ του 6,2 λίτρων V8 κινητήρα της Mercedes από τα 571 άλογα στα 611, χαρίζοντας ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα.

Επιπλέον των παραπάνω, έχει προστεθεί μια νέα εξάτμιση τιτανίου που είναι 40% πιο ελαφριά από την εργοστασιακή, ενώ υπάρχει και χαμήλωμα κατά 40 χλστ. της ενεργής ανάρτησης, μαζί με σύστημα που ανασηκώνει κατά 50 χλστ. το εμπρόσθιο τμήμα της SLS AMG για να διευκολύνει το πέρασμα από «σαμαράκια».

Διαβάστε ακόμα: 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs BMW M3 vs Mercedes C63 AMG (+video)

«Καυτή» Mercedes-AMG E 63 S Estate Edition 1 με 612 άλογα

Νέα Brabus 850 XL Widestar με 850 άλογα και εκρηκτικές επιδόσεις


 

Get it on Google Play Download on the App Store