BMW M2 με 621 ίππους και τελική 330 χλμ./ώρα

Η BMW M2 παρά το γεγονός πως είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο από το εργοστάσιο μοιάζει να το έχει τερματίσει… μην αφήνοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης, τελικά έχει γίνει το αγαπημένο παιδί των βελτιωτών σε όλο τον κόσμο.


Αυτή τη φορά λοιπόν θα δούμε την BMW M2 CSR η οποία είναι βελτιωμένη από τον γερμανικό οίκο Lightweight Performanceο οποίος της έχει δώσει μια άλλη υπόσταση καθώς εκτός του ότι την γέμισε με ανθρακονήματα, τοποθέτησε και τον κινητήρα των M3/M4 (S55) κάτω από το καπό της. Ο βελτιωτικό οίκος ισχυρίζεται πως το συνολικό βάρος της BMW M2 CSR είναι στα 1.371 κιλά (μειωμένο κατά σχεδόν 200 κιλά), χάρη στην χρήση ανθρακονημάτων σε οροφή, καπό εμπρός και πίσω και πόρτες.

Μηχανικά, η BMW M2 CSR (Carbon Sport Race), εφοδιάζεται με τον 3.0 λτ. 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα της BMWο οποίος για την περίσταση αποδίδει 621 ίππους και 767 Nm ροπής. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η BMW M2 CSR κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,0 δλ. και η τελική της ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 330 χλμ./ώρα.

Όπως είναι λογικό για μια τέτοια βελτίωση, οι μηχανικές αλλαγές συνοδεύονται από bodykitκαι μάλιστα αρκετά επιθετικό σε εμφάνιση, αλλά και αποτελεσματικό αεροδυναμικά (αυξάνει την κάθετη δύναμη) ενώ έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερα φρένα και νέα ανάρτηση από την Bilstein.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεσηκωτική BMW M4 με 680 ίππους (+video)

Δυναμίτης BMW M4 CRT με 520 ίππους

Σοκ και δέος από τη βελτιωμένη Mercedes C-Class Coupe της Prior Design

 

Get it on Google Play Download on the App Store