Ιαπωνική… BMW M2

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, η BMW M2 έχει γίνει αγαπημένο παιδί των βελτιωτών και όπως φαίνεται αυτό δεν αφορά μόνο την Ευρωπαϊκή βελτιωτική σκηνή αλλά την παγκόσμια, αφού ακόμη και ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design ασχολήθηκε μαζί της.

Η συγκεκριμένη BMW M2 λοιπόν έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο η γερμανική μάρκα ονομάζει Pure Metal Silver και προέρχεται από την Individual παλέτα της (αποτελείται από ειδικό χρωματολόγιο).

Σύμφωνα με τον Toru Endo της 3D Design η διαδικασία βαφής του αυτοκινήτου στο συγκεκριμένο χρώμα ήταν δύσκολη και απαιτητική αλλά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε και τους κάνει υπερήφανους.

Εκτός όμως από το χρώμα της, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην γκάμα της BMW στην τωρινή M5, διαθέτει επιπλέον σπόιλερ περιμετρικά του αυτοκινήτου από ανθρακονήματα, τα οποία είναι πολύ διακριτικά, αεροτομή και ζάντες αλουμινίου σε 19 ή 20 ίντσες.

Κάτω από το καπό της BMW M2 3D Design έχουν γίνει κάποιες μικροαλλαγές στην αναπνοή του κινητήρα και στο σύστημα εξαγωγής, με την ιπποδύναμή του πλέον να είναι στα 444 άλογα. 

Διαβάστε ακόμη:

73χρονη έπνιξε το αυτοκίνητό της σε πισίνα

«Βασανίζοντας» το Alpine A110 (+video)

Ατύχημα για το Gumball στο Φάληρο, λίγο πριν την αναχώρηση για Μύκονο


Πηγή: BMW Blog

Get it on Google Play Download on the App Store