Εξωφρενικό Miata με μοτέρ V8 500 ίππων

Αυτό το Miata, κατά κόσμoν Mazda MX-5 είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει ποτέ και προφανώς δεν μπορούσαμε να του αντισταθούμε και έτσι το δημοσιεύσαμε για να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας. Πρόκειται πραγματικά για μία από τις καλύτερες μετατροπές σε MX-5.

Αρκεί να σας πούμε πως για να τοποθετηθεί ο V8 κινητήρας οι μηχανικοί δούλεψαν από την αρχή το πλαίσιο του αυτοκινήτου στο διαμέρισμα του μοτέρ και για το αποτέλεσμα που βλέπετε στην σχετική εικόνα πιο πάνω, χρειάστηκαν 350 εργατοώρες.

Το μοτέρ αποδίδει περίπου 500 ίππους και όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό έχουν αλλάξει τα πάντα στο Miata. Από διαφορικό και κιβώτιο μέχρι φρένα και ανάρτηση.

Όσον αφορά την εμφάνισή του, ο ιδιοκτήτης έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στην αεροδυναμική και για αυτό το λόγο υπάρχει πίσω η θηριώδης αεροτομή και ο αεροδυναμικός διαχύτης. Φυσικά αυτά είναι δύο από τα πολλά στοιχεία που απαρτίζουν το bodykitτου αυτοκινήτου, καθώς εξοπλίζεται με φαρδύτερα φτερά, σπόιλερ και πολλά μέρη από ανθρακονήματα.

Φυσικά το εσωτερικό δεν έχει καμία σχέση με το… μαμά αυτοκίνητο καθώς τα πάντα έχουν αλλαχτεί, ενώ εκτός του νέου πίνακα οργάνων και των καθισμάτων Sparco, έχει τοποθετηθεί και roll cage.

Το αυτοκίνητο έχει φωτογραφηθεί από το “speedhunters” και εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες του και λεπτομέρειες για αυτό.

Δείτε ακόμη:

Το φοβερό ρεκόρ της Jaguar E-Pace (+video)

Έτσι λειτουργεί ο ισχυρότερος κινητήρας της Ferrari (+video)


Get it on Google Play Download on the App Store