Ένα Audi A8 2ης γενιάς πραγματικό… τούμπανο!

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπουμε βελτιώσεις σαν και αυτή της γερμανικής Kreutzmann Carbonmanufaktur για το Audi A8, πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν στη 2η γενιά του αυτοκινήτου (D3), που έμεινε στην παραγωγή για 7 χρόνια, από το 2002 έως και 2009.

Η βελτίωση της γερμανικής εταιρείας επικεντρώνεται λοιπόν στην αναβάθμιση της εμφάνισης του Audi A8 και έτσι, προσφέρει στο αμάξωμα του αυτοκινήτου ένα νέο bodykit από ανθρακονήματα το οποίο αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, καθώς και από έναν νέο διαχύτη.

Το εντυπωσιακό εξωτερικό αποτέλεσμα συμπληρώνεται και με τις custom ζάντες της Radi8, αλλά και κυρίως από τη νέα αερανάρτηση της Air and Static, η οποία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μειώνει σχεδόν στο απόλυτο δυνατό την απόσταση από το έδαφος του αυτοκινήτου.

Η Kreutzmann Carbonmanufaktur επεμβαίνει αρκετά και στο εσωτερικό, εκεί όπου τοποθετεί άφθονα ανθρακονήματα στο τιμόνι και την κολώνα του, το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών. Παράλληλα, το τιμόνι διαθέτει επιπλέον και αλκαντάρα, ενώ υπάρχουν και κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα τμήματα της καμπίνας.

Διαβάστε ακόμα: 

Πρώτη βελτίωση για VW Arteon 2.0 TSI στα 480 άλογα (+video) 

Βελτιωμένη BMW 750d με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ.! 

Αεράτο Audi TT RS-R Roadster με 500 ίππους


 

Get it on Google Play Download on the App Store