Ένα Daihatsu Copen: Όταν μεγαλώσω θα γίνω… Nissan GT-R

Αυτή η βελτίωση είναι λίγο διαφορετική και σίγουρα πολύ παράξενη, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει τον Ιάπωνα βελτιωτή Liberty Walk να καταπιάνεται με αυτοκίνητα του τύπου του Daihatsu Copen. Και όμως το έκανε και το αποτέλεσμα είναι πολύ Nissan GT-R


Δείτε ακόμη: Όταν το Honda NSX έπεσε στα χέρια της Liberty Walk (+video)

O Liberty Walk ονομάζει το συγκεκριμένο μοντέλο GT-K, καθώς στο εμπρός μέρος του το έχει δώσει μάσκα και φώτα που μοιάζουν αισθητικά σε Nissan GT-R, ενώ όπως και σε κάθε μοντέλο του Ιάπωνα βελτιωτή, έτσι και αυτό ξεχωρίζει για τα πριτσινωτά φτερά του, που το κάνουν φαρδύτερο αλλά και την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Φυσικά υπάρχουν σπόιλερ περιμετρικά που το συνοδεύουν και είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, οι ζάντες αλουμινίου είναι της Forgiato, ενώ  η μετατροπή του Daihatsu Copen ολοκληρώνεται με μία αερανάρτηση και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης από τιτάνιο!

Διαβάστε επίσης: Nissan GT-R… σκέτη τρομοκρατία!

Όπως πάντα ο Liberty Walk δεν βάζει χέρι στο μοτέρ είτε μιλάμε για υπεραυτοκίνητα, είτε για το Copen, το οποίο εξακολουθεί να παίρνει πνοή από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 660 κ.εκ.

Get it on Google Play Download on the App Store