Η ακόμα πιο εντυπωσιακή Porsche 911 Turbo από την TechArt

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TechArt έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για τη δεύτερη βελτιωτική του πρόταση ειδικά για τη νέα Porsche 911 Turbo. Το όλο project έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της αεροδυναμικής και της εμφάνισης, με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για τη μηχανική βελτίωση της κορυφαίας 911 να αναμένεται να αποκαλυφθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. Προς το παρόν, σε αυτό το κομμάτι, η TechArt ανακοινώνει ότι η νέα της δημιουργία θα φέρει ένα πλήρως αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής, που θα προσφέρει έξτρα «άλογα», ενώ θα τονίσει και την ηχητική πανδαισία της 911 Turbo.

Σε ό,τι αφορά στο αμάξωμα της νέας Porsche 911 Turbo από την TechArt, ο γερμανικός οίκος ετοίμασε ένα κιτ φτιαγμένο αποκλειστικά από ελαφριά ανθρακονήματα και πολυουρεθάνη. Κατ’ αρχάς στο χρωματικό κομμάτι, το αμάξωμα έρχεται σε λευκό χρώμα και τονίζεται από μπλε και γκρι ρίγες, που το διατρέχουν κατά μήκος. Έπειτα, οι τροχοί αποκτούν νέας σχεδίασης ζάντες 21 ιντσών, με σχέδιο 5 ακτινών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το εμπρόσθιο τμήμα, με το νέο αεροδυναμικό σπόιλερ και τις νέες εισαγωγές αέρα. Μάλιστα, το σπόιλερ στο κάτω τμήμα είναι ενεργό, αφού σε ταχύτητες μέχρι 120 χλμ./ώρα εκτείνεται με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να βελτιώσει τη σταθερότητα του οχήματος, ενώ πάνω από τα 120 χλμ./ώρα, εκτείνεται αυτόματα. Περνώντας στο πλάι, ένα νέο σετ «ποδιών» δείχνει την 911 turbo πιο χαμηλή, ενώ στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζει η προσθήκη μιας δεύτερη μικρής αεροτομής στην οροφή, αλλά και ο εντελώς νέος διαχύτης.

Αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση της Porsche 911 Turbo με την TechArt να χαμηλώνει το αυτοκίνητο προσθέτοντας ένα σπορ κιτ ελατηρίων. Αλλά και στο εσωτερικό, ξεχωρίζουμε το νέο τριάκτινο τιμόνι, τα πεντάλ αλουμινίου και τα νέα σπορ καθίσματα, που επενδύονται με δέρμα. Αλλαγές τέλος έχουμε και στις επενδύσεις του ταμπλό, αλλά και στα όργανα με νέα γραφικά και επενδύσεις στους δακτυλίους.

Get it on Google Play Download on the App Store