400 άλογα για το Ford Focus RS της Mountune

Το να λέει κάποιος ότι δεν τον ικανοποιούν τα άλογα που παράγει από το εργοστάσιο το Ford Focus RS αγγίζει τα όρια της υπερβολής! Επειδή όμως υπάρχουν και οι ανικανοποίητοι, η Mountune βελτιώνει το Focus RS φτάνοντας τη δύναμή του στους 400 ίππους!

Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση στη βελτίωση μοντέλων Ford και προσφέρει δυο βελτιωτικά πακέτα (m400R και m400X), τα οποία προσθέτουν επιπλέον 50 ίππους στο μηχανοστάσιο του Focus RS.

Δείτε ακόμη: Αυτό το Ford Focus RS δεν κολλάει πουθενά!

Το m400R προσφέρεται σαν αναβάθμιση στους κατόχους του m400, ενώ το m400X προσφέρεται σαν απευθείας πρώτη τοποθέτηση.  Το m400R βελτιώνει την ισχύ του κινητήρα ανεβάζοντάς την στους 400 ίππους και τη ροπή στα 560 Nm, χωρίς ο βελτιωτής να αλλάζει την εργοστασιακή τουρμπίνα. Επιπρόσθετα το κιτ ενσωματώνει ενεργό launch control, επιτρέπει τις αλλαγές των σχέσεων χωρίς ο οδηγός να αφήνει το γκάζι, απευθείας πρόσβαση μέσω της OBD θύρας για καταγραφή δεδομένων, ενώ υπάρχουν μερικές επιπλέον ρυθμίσεις, όπως λειτουργία Valet (όταν ο χρήστης το αφήνει π.χ. σε παρκαδόρο), λειτουργία Dyno, αλλά και αντικλεπτικό σύστημα.

Διαβάστε επίσης: Yπερσπάνιο Ford Sierra RS 500 πωλείται στην τιμή Focus RS!

Το m400X βασίζεται στο m400R και ουσιαστικά προσφέρει βελτιωμένα διαγράμματα ισχύος και ροπής, ενώ και η απόκριση του κινητήρα είναι καλύτερη στο μεσαίο φάσμα στροφών. Ο David Moore, brand manager της Mountune, δήλωσε: «Αυτά τα δύο κιτ, προσφέρουν το κάτι παραπάνω που ενδεχομένως θέλει ο χρήστης ενός Focus RS. Η ισχύς και η ροπή είναι εξαιρετικές τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και στην αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός. Επίσης, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους ιδιοκτήτες του m400 δωρεάν αναβάθμιση στο m400R, κάτι που αποδεικνύει την δέσμευσή μας για το καλύτερο στους πιστούς πελάτες μας».

Get it on Google Play Download on the App Store