Ακόμα πιο γρήγορη BMW M2 με 500 άλογα

Πριν από λίγες μέρες η BMW παρουσίασε τη νέα κορυφαία BMW M2 Competition με την ανεβασμένη ισχύ στους 410 ίππους και τα ακόμα πιο τονισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδική συμπεριφορά. Για όσους πάλι αναζητούν ακόμα υψηλότερες αποδόσεις και επιδόσεις, ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων G-Power παρουσιάζει τη δική του πρόταση αναβάθμισης για τη BMW M2.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW M2 Competition με 410 ίππους (+videos)

Μετά από δοκιμές που έκανε ο βελτιωτής, αύξησε την ισχύ του αρχικού 3λιτρου εξακύλινδρου M TwinPower Turbo κινητήρα των 370 ίππων και 500 Nm ροπής στους 500 ίππους και 630 Nm ροπής. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα χαρτογράφηση του λογισμικού, νέο intercooler, νέο σύστημα εξάτμισης και τροποποιήσεις στο turbo. Μέσω της αύξησης της ισχύος, η BMW M2 των 500 ίππων επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 310 χλμ./ώρα.

Για την περεταίρω βελτίωση του ήχου, η G-Power έχει τοποθετήσει εξάτμιση τιτανίου με carbon απολήξεις διαμέτρου 90 χιλιοστών και διπλό σύστημα ελεγχόμενων βαλβίδων. Πρόσθετα, τα νέα αμορτισέρ G-POWER G2M RS υπόσχονται ακόμα καλύτερη δυναμική συμπεριφορά. Τέλος, έχουν τοποθετηθεί σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Hurricane RR διαμέτρου 20 ιντσών, συνδυασμένες με ελαστικά διαστάσεων 245/40 εμπρός και 285/25 πίσω.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή BMW M2 Coupe M-DCT 370 PS (+videos)


Get it on Google Play Download on the App Store