Audi R8 και Porsche 911 Turbo σε κόντρες 2.000 ίππων! (+video)

Aπό το εργοστάσιο η συνδυαστική ισχύς των Audi R8 V10 Plus και Porsche 911 Turbo S φτάνει σχεδόν τα 1.200 άλογα. Όσα περίπου δηλαδή αποδίδουν έκαστο τα βελτιωμένα θηρία που θα παρακολουθήσουμε στο video!

Δείτε ακόμα: Τερατώδες Audi S4 1.400 ίππων «σκάβει» στην άσφαλτο (+video)

Το υπεραυτοκίνητο απο το Ίνγκολσταντ έχει αποχαιρετήσει την ατμοσφαιρική φύση του προς τέρψιν δυο τούρμο, μετά των αναλόγων βελτιώσεων στα παρελκόμενα και τα σωθικά του 10κύλινδρου κινητήρα. Υπεύθυνος για την δραματική αύξηση της ισχύος είναι ο μετρ των μετατροπών VAG μοντέλων, που δεν είναι άλλος από την Klasen Motors. Στην αντίπερα όχθη έχουμε μια 911 Turbo S, της οποίας η ισχύς έχει πρακτικά διπλασιαστεί. Ποιος είναι πίσω από το ντοπάρισμα του διτούρμπινου boxer των 3.8 λίτρων; Μα οι σεσημασμένοι των βελτιωμένων Porsche, που δηλώνουν μηχανικοί της 9ff.

Διαβάστε επίσης: Lamborghini-«δαίμονας» πιάνει 413 χλμ./ώρα σε 800 μέτρα! (+video)

Τα δυο πανίσχυρα αυτοκίνητα δοκιμάζουν τα όρια των κινητήρων, των συστημάτων μετάδοσης και των οδηγών τους στην επιτάχυνση μέχρι τα πρώτα 300 χλμ./ώρα. Ποιο λέτε να στέλνει πρώτο την βελόνα του κοντέρ στον αριθμό 3; Η απάντηση στα παρακάτω πλάνα


Get it on Google Play Download on the App Store