BMW X5 Μ φουλ στην τεστοστερόνη

Η νέα BMW X5 μπορεί ακόμη να μην έχει αποκτήσει έκδοση M, ωστόσο η τελευταία BMW X5 M δεν παύει να παραμένει ένα από τα κορυφαία σε επιδόσεις, δυναμικά χαρακτηριστικά και πολυτέλεια SUV μοντέλα.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW M5 με πρόγραμμα στα 775 άλογα

Να υπενθυμίσουμε ότι από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με μοτέρ V8 4.4 λτ. απόδοσης 575 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 750 Nm ροπής στις 2.200 σ.α.λ., το οποίο εκτοξεύει το βαρύ αμάξωμα των 2.275 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα (280 χλμ./ώρα με το M Driver’s Package).

Για όσους λοιπόν αναζητούν μια BMW X5 M και δεν μπορούν να περιμένουν τη νέα, αλλά θέλουν να είναι και φορτωμένη με πολλά after market αξεσουάρ, τότε δεν έχουν παρά να… πεταχτούν μέχρι την αντιπροσωπεία της BMW στο Άμπου Ντάμπι. Εκεί υπάρχει μια X5 M με πάρα πολλές προσθήκες, που χαρίζουν στο πληθωρικό SUV ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση.

Εξωτερικά, το μυώδες αμάξωμα της X5 M τονίζεται περεταίρω από το καπό με τους αεραγωγούς της Manhart, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα από την Akrapovic και τις εξατμίσεις από την προαναφερθείσα εταιρεία. Επιπλέον έχει ντυθεί με τα τρικολόρε αυτοκόλλητα της M Performance και πατάει σε δίχρωμες αλουμινένιες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών της AC Schnitzer.

Δείτε ακόμη: Toyota GT86: Όταν Ιάπωνες βελτιώνουν ιαπωνικό…

Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό, το οποίο καλύπτεται πλήρως από δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρη και κόκκινη απόχρωση. Φυσικά δεν λείπουν τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα και ο πολύ πλούσιος εξοπλισμός. Τιμή δεν αναφέρεται, ωστόσο στο κοινό που απευθύνεται δεν θα αποτελεί πρόβλημα να δαπανήσει ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό.

Get it on Google Play Download on the App Store