Toyota GT86: Όταν Ιάπωνες βελτιώνουν ιαπωνικό…

Ο Ιάπωνας βελτιωτής Rocket Bunny ειδικεύεται στην κατασκευή εντυπωσιακών αυτοκινήτων και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές με τα δημιουργήματά του. Αυτό το Toyota GT86 που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες είναι απλώς το επιστέγασμα των προσπαθειών του στην βελτιωτική σκηνή το οποίο μετουσιώνεται στο μοντέλο της Toyota.

Δείτε ακόμη: Suzuki Baleno με… lambo doors!

Εξωτερικά το αυτοκίνητο εντυπωσιάζει καθώς διαθέτει το body kit του βελτιωτή, το οποίο ονομάζεται V2 και εκτός από τα φαρδύτερα, πριτσινωμένα φτερά και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες,συνοδεύεται επιπλέον από σπόιλερ εμπρός και πίσω και μία τεράστια αεροτομή. Ότι έχει μπει επάνω στο Toyota GT86 είναι από ανθρακονήματα και φυσικά καπό και αεροδυναμικός διαχύτης δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι ζάντες του είναι της Forgestar, 19 ιντσών και ονομάζονται F14.

Αν και φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουν δημοσιευθεί, ο βελτιωτικός οίκος Rocket Bunny κάνει λόγο για εντυπωσιακές αλλαγές σε καθίσματα, τιμόνι, πάνελ θυρών, επένδυση σουέντ και ενθέσεις αλουμινίου και ανθρακονημάτων.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Nissan GT-R από την Αφρική!

Πληροφορίες για το τι συμβαίνει κάτω από το καπό του δυστυχώς δεν έχουν δωθεί στην δημοσιότητα, παρά μόνο για την εισαγωγή που είναι της HKS και την εξάτμιση που είναι της Greddy. Όσον αφορά στην ανάρτησή του, αυτή είναι coilover, της Cusco.

Get it on Google Play Download on the App Store