Βελτιωμένο Nissan GT-R από την Αφρική!

Όταν ακούμε Nissan GT-R ο νους μας δεν θέλει πολύ για να πάει στην βελτίωση. Ο «Godzilla» εξάλλου είναι από τα πιο δεκτικά αυτοκίνητα στο «τσίγκλησμα», οπότε δεν προκαλεί καμία έκπληξη που κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί προτάσεις από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Αλλά βελτίωση από την «Μαύρη Ήπειρο» δεν είχαμε ξαναδεί.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένο Nissan GT-R «εξαϋλώνει» βελτιωμένη Toyota Supra (+video)

Βέβαια δεν είναι ακριβώς tuning made in Africa, καθότι ναι μεν ο Νοτιοαφρικανός βελτιωτής Race! παρουσίασε το εν λόγω GT-R, όμως τα εξαρτήματα που τα απαρτίζουν αποτελούν προϊόντα ιταλο-ιαπωνικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα το bodykit προέρχεται από την Liberty Walk, άρα από Ιαπωνία μεριά, ενώ οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών είναι φιλοτεχνημένες από τους Ιταλούς μάστορες της Forgiato. Tέλος, τα ελαστικά που τις περιβάλλουν έρχονται κι αυτά από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, ευγενική προσφορά της Toyo.

Διαβάστε επίσης: «Πιλότος» με Nissan GT-R τρακάρει στο ίσωμα (+video)

Μηχανικά δεν αναφέρονται αλλαγές, πέρα από την νέα ανάρτηση που κάνει τον «Godzilla» «σαύρα», οπότε ο διτούρμπινος V6 των 3.8 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 570 ίππους και 637 Nm ροπής, επιταχύνοντας το ιαπωνικό supercar στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δλ. και σταματώντας στα 315 χλμ./ώρα της τελικής.


Get it on Google Play Download on the App Store