Nissan GT-R Nismo βγαλμένο από το Need For Speed

Από την ημέρα που παρουσιάστηκε το 2007 μέχρι σήμερα, το Nissan GT-R αποτελεί αντικείμενο του πόθου για τους απανταχού βελτιωτές, ανεξαρτήτου ειδικότητας. Είτε πρόκειται για «ξεχειλωμένα» body kits, είτε για τέρατα ιπποδύναμης με νούμερα που ξεπερνούν τα 1.500 άλογα, υπάρχει ένα GT-R για κάθε γούστο. Καλή ώρα το συγκεκριμένο, που φαίνεται σαν να έχει ξεπηδήσει από το γκαράζ του Kenji και το Need For Speed Carbon.

Δείτε ακόμα: Έρχεται το Nissan GT-R των 900.000 ευρώ (+video)

Ο ευφάνταστος ιδιοκτήτης του ιαπωνικού sportscar (κατά αρκετούς, supercar) εκτός από τα ευρηματικά λογοπαίγνια, έχει κάνει το αυτοκίνητό του να μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο στον Godzilla – το παρατσούκλι δηλαδή του Nissan GT-R. Η διχρωμία του πράσινου με το μαύρο στις μεμβράνες που καλύπτουν κάθε σπιθαμή του αμαξώματος, φέρουν τη μορφή του μυθικού τέρατος της ιαπωνικής κουλτούρας. Πέρα από αυτό, υπάρχει μια εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, δίχως όμως κάποιο video να μας χαρίζει τις νότες που παράγει ο twinturbo V6 των 3.8 λίτρων.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται σεντάν από την Land Rover;

Ο οποίος κινητήρας είναι μεν απαράλλαχτος, με τα δεδομένα του Nismo, όμως διαθέτει 30 ίππους επιπλέον των 570 του κανονικού GT-R, φτάνοντας συνολικά τους 600 και τα 652 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το υπερεξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα αποτελούν παρελθόν σε 2,7 δλ. και η τελική ξεπερνάει τα 315 χλμ./ώρα. 


Get it on Google Play Download on the App Store