Έρχεται το Nissan GT-R των 900.000 ευρώ (+video)

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει το ένα και μοναδικό Nissan GT-R50, ένα μοντέλο με το οποίο η ιαπωνική μάρκα γιόρταζε τη συμπλήρωση των 50 ετών από την παρουσίαση του πρώτου Nissan Skyline GT-R αλλά και το μισό αιώνα ζωής του σχεδιαστικού οίκου Italdesign.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη έρευνα: To 80% του αυτοκινήτου σου είναι… άλλη μάρκα

Πλέον, η Nissan εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει ξεκάθαρη αναφορά στην παραγωγή του GT-R50, διευκρινίζοντας πως θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη (δεν θα ξεπεράσει τις 50 μονάδες). Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της γίνεται αναφορά και στην τιμή του η οποία θα είναι κάπου στα 900.000 ευρώ.

Όσον αφορά στο μοντέλο, αυτό είναι βασισμένο φυσικά στο Nissan GT-R στην έκδοση Nismo αλλά έχει πιο αιχμηρό look χρυσαφί λεπτομέρειες, full LED φωτιστικά σώματα και χαμηλότερη οροφή, η οποία με τη σειρά της του προσδίδει και χαμηλότερο βάρος.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ενθέσεις ανθρακονημάτων στην κεντρική κονσόλα, τον πίνακα οργάνων και τις επενδύσεις των θυρών. Μαύρο δέρμα και alcantara χρησιμοποιούνται στα καθίσματα, ενώ το χρυσαφί μοτίβο συνεχίζεται στο ταμπλό, στις πόρτες και στους διακόπτες. Από ανθρακονήματα είναι κατασκευασμένος ο αφαλός του flat-bottom τιμονιού, όπως και οι ακτίνες του, ενώ η στεφάνη είναι επίσης ντυμένη με alcantara.

Διαβάστε επίσης: Oι τιμές του νέου Honda Civic 1.6 diesel στην Ελλάδα

Αλλαγές υπάρχουν και κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, με τους Ιάπωνες μηχανικούς να έχουν καταφέρει να βγάλουν από το εργοστασιακό μοτέρ 710 ίππους και 780 Nm ροπής (110 ίππους και 130 Nm περισσότερα από το Nismo GT-R). Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το ιαπωνικό μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store