Ένα ιδιαίτερο και πανάκριβο Land Rover Defender!

Το εικονιζόμενο Land Rover Defender έγινε πλήρη ανακατασκευή από την βρετανική εταιρεία Arkonik, το κόστος της οποίας άγγιξε τα 145.000 δολάρια!

Βλέπετε ο νέος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Land Rover, είχε πάθος με τα αυτοκίνητα της μάρκας από παιδί, οπότε το κόστος δεν τον ένοιαζε, αρκεί να έφερνε το Defender στην κατάσταση που ήθελε για να πηγαίνει με τους γιους του για camping στα βουνά.

Δείτε ακόμη: Ιδού το εσωτερικό του νέου Land Rover Defender

Από εκεί κι έπειτα ανέλαβε δράση η βρετανική εταιρεία που είναι γνωστή για τις ανακατασκευές της σε κλασσικά Land Rover. Στο συγκεκριμένο Defender πρόσθεσε αρκετά και σύγχρονα εξοπλιστικά στοιχεία, αλλά και έναν νέο κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 3,5 λίτρων, 8 κυλίνδρων με διάταξη V. Έπειτα το θηριώδες Land Rover οδηγήθηκε στο φανοβαφείο για να αποκτήσει την απόχρωση Santorini Black. Το εξωτερικό look συμπληρώνεται από την εμφατική γρίλια, βαμμένη σε ασημί χρώμα, αλλά και με τις εξαιρετικές ζάντες Kahn Defend 1983 που φορούν εκτός δρόμου ελαστικά, BFGoodrich KO2.

Διαβάστε επίσης: Land Rover Vs οβίδα άρματος! (+video)

Η ανακατασκευή συνεχίστηκε και στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις στην ταπετσαρία των θυρών, ενώ έχει τοποθετηθεί και μαύρη σουέτ επένδυση στην οροφή. Το τιμόνι είναι ξύλινο, ενώ για την ψυχαγωγία οδηγού κι επιβατών υπάρχει το infotainment της Pioneer με οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας και υποστήριξη Apple CarPlay.


Get it on Google Play Download on the App Store