Ένα VW Amarok για τον Βόρειο Πόλο

Η Arctic Trucks δεν θα μπορούσε να αφήσει ένα από τα ισχυρότερα και ικανότερα αγροτικά της αγοράς «ήσυχο», οπότε η παρουσίαση ενός θηριώδους VW Amarok σχεδιασμένου για πολικές συνθήκες δεν προκαλεί έκπληξη.

Δείτε ακόμα: «Αγροτική» κόντρα μεταξύ 5 pickup (+video)

Τα αυξημένα μετατρόχια και τα φουσκωμένα φτερά που επιβάλλουν για να χωρέσουν οι τροχοί στους θόλους, είναι τα πρώτα που τραβάνε το μάτι. Το δεύτερο είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+25 χλστ. σε σχέση με το εργοστάσιο) και φυσικά τα all terrain ελαστικά διάστασης 315/70R17, συνοδεία των ανάλογων λασπωτήρων.

Διαβάστε επίσης: VW Amarok V6 TDI ρίχνει καρότσες σε Golf GTD (video)

Εντύπωση προκαλεί ο εξοπλισμός στο εσωτερικό του Amarok AT35, όπως ονομάζεται το γερμανικό pickup, ο οποίος περιλαμβάνει φορητή γεννήτρια και μηχανή εσπρέσο, όλα στην διάθεση οδηγού και επιβατών για να διατηρούν την θερμοκρασία στην σκηνή (προαιρετικός εξοπλισμός) που θα στήσουν σε κάποιο σημείο του Βόρειου Πόλου. Κάτω από το καπό δεν ανακοινώνονται αλλαγές από τον Ισλανδό βελτιωτή, κάτι που σημαίνει πως ο 3λιτρος V6 TDI συνεχίζει να αποδίδει 224 ίππους (δείτε πόσο κοστίζει η κορυφαία έκδοση των 258 ίππων στην Ελλάδα), οι οποίοι καταλήγουν στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4Motion και του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.


Get it on Google Play Download on the App Store